moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ολυμπιακός - Αντάλιασπορ 0-0

Ολυμπιακός - Αντάλιασπορ 0-0

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Sports Complex Stadium"
Διαιτητής: Αλπέρ Ουλουσόι
Βοηθοί: Εμρέ Σουνά, Σεζγκίν Τσινάρ

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μαζουακού (46' Νικολάου), Κασάμι (46' Μπουχαλάκης), Ζντιέλαρ (46' Φορτούνης), Φουστέρ (46' Ντομίνγκες), Ντουρμάζ (46' Πάρντο), Ντοσεβί (72' Μπενίτες), Ολαϊτάν (46' Χάρα).
Αντάλιασπορ (Σιμσέκ): Οζένκ (67' Ντεμίρ), Σιμσέκ (56' Καντεμίρ), Αράτ (67' Αταλάι), Τσελούστκα (27' λ.τ. Γκορ), Αϊτακ, Τσίκο, Μπεκμεζκί (58' Γιλντιρίμ), Ακμπάμπα (58' Ντιαρά), Μπασάν, Κίλιτς (56' Λαζάρεβιτς), Μπιλά (66' Αράς).

Γκολ: -/-
Κάρτες: - / 49' Γκορ, 77' Γιλντιρίμ

Ισόπαλος δίχως τέρματα αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο "Sports Complex Stadium" με αντίπαλο την Αντάλιασπορ, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στο "Afyon Cup".
Με την ήττα (3-2) από την Φενέρμπαχτσε και μια ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στην Αντάλιασπορ, ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (23/7) ολοκλήρωσε την παρουσία του στο "Afyon Cup", που διεξήχθη στο Αφιόν Καραχισάρ της Τουρκίας.
Ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε τους Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Βούρο, Μαζουακού, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Ντοσεβί και Ολαϊτάν για την αρχική ενδεκάδα, πάντα σε διάταξη 4-2-3-1.


Από την πλευρά του, ο Γιουσούφ Σιμσέκ προτίμησε τους Οζένκ, Σιμσέκ, Αράτ, Τσελούστκα, Αϊτάκ, Τσίκο, Μπεκμεζκί, Ακμπάμπα, Μπασάν, Κίλιτς, Μπιλά στο βασικό σχήμα της Αντάλια, επίσης σε διάταξη 4-2-3-1. Να σημειώσουμε ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι διοργανωτές τίμησαν τον Ολυμπιακό για την συμμετοχή του στο "Afyon Cup".


Προβλημα στην τελική προσπάθεια 
 
 Ας μην ξεχναμε οτι παιζει χωρις...φορΜε τον Μάρκο Σίλβα να επιμένει στην πίεση ψηλά και την σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ο Ολυμπιακός είχε κάποιες εκλάμψεις στο παιχνίδι του στο πρώτο μέρος, δίχως πάντως να καταφέρνει να απειλήσει ευθέως την αντίπαλη εστία.
Κυρίως από το πλάι προσπάθησε να αναπτυχθεί ο Ολυμπιακός, υπήρχαν διαστήματα που οι συνεργασίες βγήκαν, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" υστέρησαν στις τελικές αποφάσεις. Η Αντάλιασπορ από την πλευρά της ήθελε να κλείνει σωστά τους χώρους και να ψάξει μια πάσα στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού προκειμένου να απειλήσει.
Με τον Ζντιέλαρ να έχει σωστή πρώτη πάσα, οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα επιχείρησαν πότε από δεξιά και πότε από αριστερά να δημιουργήσουν ρήγματα στην τουρκική άμυνα.


 
Συνήθως όμως το κέρδος ήταν ένα κόρνερ.
 Για την ακρίβεια κέρδισαν πολλά οι Πειραιώτες αλλά δεν κατάφερνα να ανησυχήσουν από αέρος τον Οζένκ. 
 

 
Η αλήθεια ήταν ότι 2-3 φορές οι αντίπαλοι αμυντικοί είχαν σωτήριες κόντρες σε προσπάθειες των "ερυθρολεύκων" εντός περιοχής, παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός έδειχνε να μην έχει τον παίκτη πάνω στον οποίο θα "ακουμπήσει" η τελική πάσα για την εκτέλεση. Η Αντάλια από την πλευρά της απείλησε ουσιαστικά μόνο στο 20', όταν Μαζουακού έχασε τον παίκτη στην πλάτη του και στην σέντρα που ήρθε από δεξιά, ο Κίλιτς σούταρε με το αριστερό αλλά αστόχησε.

Καλύτερος στην επανάληψη

Μπουχαλάκης, Πάρντο, Ντομίνγκες, Νικολάου, Φορτούνης και Χάρα αντί για Κασάμι, Ντουρμάζ, Ζντιέλαρ, Μαζουακού, Ολαϊτάν και Φουστέρ, ήταν οι αλλαγές του Μάρκο Σίλβα με το ξεκίνημα της επανάληψης.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει ψηλά με συνέπεια, απέκτησε καλύτερο έλεγχο της μπάλας, ωστόσο εξακολουθούσε να πάσχει στην εκτέλεση. Στο 48' και το 51' ο Χάρα δεν μπόρεσε να βρει στόχο, ενώ τον μιμήθηκε ο Πάρντο -από δύσκολη γωνία είναι η αλήθεια- στο 69'.
Με την είσοδο του Μπενίτες στο 72', ο Ολυμπιακός πήρε βοήθειες επιθετικά στον άξονα, ωστόσο η αγωνιστική απραξία του Παραγουανού στοίχισε σε 1-2 καλές προϋποθέσεις για γκολ.


 
Προς το τέλος της αναμέτρησης... ζωήρεψε και η Αντάλιασπορ, ωστόσο οι Καπίνο, Βούρος και Νικολάου με έγκαιρες επεμβάσεις έβαλαν φρένο σε τρεις καλές προσπάθειες της τουρκικής ομάδας να γίνει απειλητική. 
 

Ώρα για ξεσκαρτάρισμα 

 

Η αναμέτρηση στο "Sports Complex Stadium" ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα και ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην βάση του μέχρι την Δευτέρα (27/7), όταν θα αναχωρήσει εκ νέου για το Έρμελο και την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το τρίτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις τις Τβέντε (29/7) και Φέγενορντ (1/8). Στις μέρες που μεσολαβούν μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία, ο Μάρκο Σίλβα θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τους παίκτες που θα κρατήσει κοντά του και αυτούς που θα "κόψει" από το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: