moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ολυμπιακός και επισημα στο γυναικείο μπάσκετ,καλοριζικο το νεο αθλητικο τμημα

Ολυμπιακός και επισημα στο γυναικείο μπάσκετ,καλοριζικο το νεο αθλητικο τμημα

Ολυμπιακός και με τη… βούλα στο γυναικείο μπάσκετ!
Αλλοι κλεινουν τα αθλητικα τους τμηματα λογω οικονομικων δυσχεριων και ο Ολυμπιακος ιδρυει νεοσυστατα αθλητικα τμηματα.
Φαινεται ακομη μια φορα ποιος ειναι ο Παγκοσμιος Αθλητικος Πρεσβης σε αυτην την χωρα,και ποιος αγαπα πραγματικα τον Ελληνικο Αθλητισμο και επενδυει κυριολεκτικα σε αυτον.
Σκοπος μοναδικος η εξαπλωσις του αθλητισμου και σε αλλα γυναικεια τμηματα για να δοξαστει ακομη ο Ολυμπιακος διεθνως αλλα και ολοκληρη η Ελλαδα με τις επιτυχιες που αναμενεται να φερουν.
Υπαρχουν ολες οι καταληλες προυποθεσεις  για να συμβει αυτο.
Καλοριζικο το νεο αθλητικο τμημα ,σιδερενιες οι αθλητριες και παντα επιτυχιες
Ομόφωνα αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τη συγχώνευση με το Ελληνικό, για τη δημιουργία της «ερυθρόλευκης» ομάδας μπάσκετ στις Γυναίκες! 
Είναι πλέον επίσημο!
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη αποφασίστηκε ομόφωνα η συγχώνευση με το σωματείο Σούρμενα-Ελληνικό και έτσι από τη σεζόν 2015/16 στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών θα συμμετέχει η νέα ομάδα με την επωνυμία «Ολυμπιακός», η οποία θα ερυθρόλευκα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση τις 22/6/2015 αποφάσισε ομόφωνα τη συγχώνευση του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του σωματείου Σούρμενα-Ελληνικό με το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. Εξουσιοδοτήθηκε το προεδρείο του Δ.Σ. να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έχουν σχέση με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Η αγωνιστική ομάδα που θα προέλθει από τη συγχώνευση θα αγωνίζεται από την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2015-2016 στο πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Γυναικών με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και τα χρώματα του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: