moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Oι δηλωσεις πριν τον μεγαλο Τελικο (videos)

Oι δηλωσεις πριν τον μεγαλο Τελικο (videos)

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, αλλά με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, ο Ολυμπιακός προπονήθηκε παρουσία Αγγελόπουλων το βράδυ του Σαββάτου στο Palacio de Deportes.

Γερός και δυνατός Ολυμπιακός (Web TV)
Ούτε μεγάλα λόγια, ούτε πανηγυρισμοί, ούτε-φυσικά-φόβος
 Ο Ολυμπιακός αντίκρισε την επόμενη μέρα του άθλου απέναντι στην ΤΣΣΚΑ σαν να μη συνέβη τίποτα.
 Πολύ απλά, γιατί όλοι στις τάξεις της ομάδας νιώθουν πως δεν έχουν επιτελέσει ακόμη στο ακέραιο την αποστολή τους. 
Κι ας είναι ήδη υπερ-επιτυχημένοι…
Άπαντες είναι πανέτοιμοι, αφήνοντας στην άκρη τη δεδομένη κούραση και την ταλαιπωρία που υπέστη το σώμα τους από την υπερπροσπάθεια του ημιτελικού. 
Και όλοι δηλώνουν πως έχουν κάνει τη μισή δουλειά και δεν αρκούνται σε αυτή, αλλά τα θέλουν όλα, δηλαδή τη νίκη επί της Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.
Δειτε τι δηλωσαν πριντον μεγαλο Τελικο

Αγραβάνης: «Πρέπει να το πάρουμε…»

Αγραβάνης: «Πρέπει να το πάρουμε…»
Εδώ που έφτασε ο Ολυμπιακός δεν χωράει τίποτα άλλο πλην της κατάκτησης της Ευρωλίγκας, όπως τόνισε ο Δημήτρης Αγραβάνης. «Έχουν την έδρα, αλλά οι δικοί μας οπαδοί ακούγονταν», είπε για τον κόσμο.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Αγραβάνης, σκέφτονται μόνο την κατάκτηση της τέταρτης Ευρωλίγκας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Έλληνα φόργουορντ να στέκεται στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αγραβάνης στην Red Euroleague

«Πρόκειται για έναν τελικό και οι δύο ομάδες θέλουν το τρόπαιο. Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή της σεζόν. Από εκεί και πέρα εμείς θα παλέψουμε στο γήπεδο. Θα δώσουμε τα πάντα σε άμυνα κι επίθεση. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, οτιδήποτε κι αν αντιμετωπίσουμε μέσα στο παιχνίδι. Είτε αν προηγούμαστε με μεγάλη διαφορά, είτε αν χάνουμε με κάποια διαφορά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε το παιχνίδι για 40 λεπτά. Έπειτα από μία ολόκληρη σεζόν, δεν πιστεύω πως μπορείς να επηρεαστείς από δύο παιχνίδια παρότι έχεις αγωνιστεί πριν από 48 ώρες. Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες είμαστε έτοιμοι. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να πάρουμε το τρόπαιο».

Όσο για τον κόσμο κι αν θα επηρεάσει που η Ρεάλ θα ‘χει περισσότερους: «Σίγουρα έχουν την έδρα, αλλά έχουμε κι εμείς τους δικούς μας οπαδούς, οι οποίοι στον ημιτελικό ήταν εκείνοι που ακούγονταν στο γήπεδο. Δεν ξέρω πόσοι ακριβώς θα είναι. Έχουμε τους οπαδούς που μας στηρίζουν όλη την χρονιά και θα μας στηρίξουν για να πάρουμε το τρόπαιο». 

Λαφαγιέτ: «Άμυνα μέχρι θανάτου »

Άμυνα… μέχρι θανάτου το «μήνυμα» του Όλιβερ Λαφαγιέτ ενόψει τελικού, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπολογίζει -όπως είναι φυσικό- το επιθετικό ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Λαφαγιέτ: «Ένα χέρι μπροστά τους»
Άμυνα, άμυνα, άμυνα… Αυτό είναι το... τρίπτυχο της επιτυχίας για τον Ολυμπιακό, αν θέλει να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να σηκώσει την Ευρωλίγκα, όπως τόνισε ο Όλιβερ Λαφαγιέτ.

«Όποιος παίξει σαν ομάδα, θα κερδίσει το παιχνίδι. Οι παίκτες της Ρεάλ δεν είναι εγωιστές, πασάρουν συνέχεια, ενώ παράλληλα τρέχουν ασταμάτητα. Έχουν πολύ ταλέντο μέσα και έξω από τη ρακέτα. Πρέπει να έχουμε πάντα ένα χέρι μπροστά τους, να προσπαθούμε να δυσκολέψουμε κάθε σουτ τους. Θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα σουτ και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Οφείλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο και να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ. Παράλληλα, πρέπει να δυσκολέψουμε τους περιφερειακούς τους», τα λόγια του.

Μάντζαρης: «Πήραμε ένα μάθημα την Παρασκευή»

Ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να τα παρατάει σε κανένα σημείο του ματς και αυτό το «έμαθε» στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης ενόψει του τελικού.

Μάντζαρης: «Πήραμε ένα μάθημα την Παρασκευή»
Με πίστη στις δυνάμεις τους θα πάνε οι παίκτες του Ολυμπιακού στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος τόνισε πως τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το… μάθημα να μην τα παρατούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

«Το μάθημα που πήραμε την Παρασκευή είναι να μην τα παρατάμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μπορεί να ήμασταν πίσω στα τελευταία λεπτά, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι τέλους. Αυτό είναι το πνεύμα της ομάδας μας. Ξέρουμε πως η Ρεάλ είναι καλή στην έδρα της, καθώς παίρνουν μεγάλη ενέργεια από τον κόσμο της, αλλά είναι ένα ματς, στο οποίο όλα μπορούν να συμβούν. Η ομάδα που θα είναι σε καλύτερη μέρα θα νικήσει αύριο. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη στους εαυτούς μας. Εμπιστευόμαστε την ομάδα μας και αύριο θα δώσουμε το καλύτερό μας για τον τίτλο», δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.  


Παπαπέτρου: «Κλειδί η άμυνα»

Στην άμυνα πρέπει να βασιστεί ο Ολυμπιακός προκειμένου να επικρατήσει της Ρεάλ και να κατακτήσει την Ευρωλίγκα σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου,ο οποίος χαρακτήρισε όνειρο την παρουσία του στον τελικό

Παπαπέτρου: «Κλειδί η άμυνα»
Όνειρο που έγινε πραγματικότητα είναι για τον Ιωάννη Παπαπέτρου η συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας, όπως τόνισε πριν τον μεγάλο τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο νεαρός φόργουορντ μίλησε για την εμπειρία του στο πρώτο Final-4 της καριέρας του, τονίζοντας πως το κλειδί είναι η άμυνα.
«Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή. Την ονειρευόμουν από τη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Σαν αθλητής ζεις για τέτοιες εμπειρίες. Είναι φανταστικό. Το κλειδί του ματς για μας είναι η άμυνα. Πρέπει να παίξουμε καλά αμυντικά στον τελικό»

 Πριντεζης:Mας χαρακτηριζει η ομαδικη δουλεια

Οτι ειναι ετοιμοι και πληρεις 100% δηλωσε ο Γιωργος Πριντεζης .
Για την Ρεαλ ειπε πως παιζει μεσα στο γηπεδο της και οτι παιζει καταπληκτικο πικ εν ρολ.
Εμας μας χαρακτηριζει η ομαδικη αμυνα και η ομαδικη δουλεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: