moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Hρθε ο καιρος ρε Κοντονη..ναλλαξεις και...ομαδα

Hρθε ο καιρος ρε Κοντονη..ναλλαξεις και...ομαδα

Ο Πλανητης ειναι κοκκινος και κατοικουν μονο...ερυθρολευκοι
Κοκκινησεεεε,κοκκινησεεεε,Ευρωπη και Ελααααδα ο-ο-ο-ο-ο..ηρθε ο καιρος ρε Κοντονη..ναλλαξεις και...ομαδα

Αυτο μου ηρθε ρε μαγκες στο μυαλο μολις διαβασα την ειδηση πως ο Κοντονης ειναι στην Μαδριτη και σκοπευει να παρακολουθησει την αναμετρησ του Ολυμπιακου με την Ρεαλ.
Και δηλωνει κιολας πως ειναι με τον..Ολυμπιακο.
Ενταξει θα το παρουμε σαν ...καλοπροαιρετη κινηση και δηλαδη,τι να κανει ο ανθρωπος? μηπως εχει και αλλη ομαδα που να τον αντιπροσωπευει?
Βλεπεις ο..Φαρος εσβησε.
Ο Ε ρυθρολευκος Φρος ομως δεν σβηνει ποτε,γιατι δεν λειτουργει ουτε με μπαταριες,ουτε με ρευμα,ουτε με πετρελαιο η οποιαδηποτε αλλη μορφη ενεργειας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
Αντε να σε δω και με ερυθρολευκο κασκολ στην Μαδριτη και να πεσει ανασκελα ο Γιανακοπουλος να βγαζει...αφρους απο ολες τις τρυπες (χαχαχαχ)
Ιδου και η ειδηση ...

Με Ολυμπιακό ο Κοντονής

Την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κατακτήσει την τέταρτη Ευρωλίγκα θα παρακολουθήσει ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος βρίσκεται στη Μαδρίτη, όπως είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων».
 Αντίθετα, δεν θα συμβεί το ίδιο και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο (23/5) αφού ο κ. Κοντονής δεν θα βρεθεί στα επίσημα του Σταδίου.

Με Ολυμπιακό ο Κοντονής
Στη Μαδρίτη βρίσκεται ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα παρακολουθήσει τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Ο υφυπουργός αθλητισμού επικοινώνησε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, έπειτα από τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ και την πρόκριση στον τελικό, για να τους συγχαρεί.

Οι διοικούντες των «ερυθρόλευκων» τον προσκάλεσαν και αυτός ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα, για να δώσει το παρών στο ματς, όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει την κατάκτηση της τέταρτης Ευρωλίγκας της ιστορίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: