moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Προπόνηση του Elite Group της Ακαδημίας από τον Βίτορ Περέιρα (pics&video)

Προπόνηση του Elite Group της Ακαδημίας από τον Βίτορ Περέιρα (pics&video)


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, μαζί με το επιτελείο του προπόνησε επιλεγμένους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του συλλόγου. 
Την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του τεχνικού της πρώτης ομάδας, Βίτορ Περέιρα, και του επιτελείου του είχαν το απόγευμα της Πέμπτης (14/5) επίλεκτοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.
Ο κ. Περέιρα καθημερινά δουλεύει στις προπονήσεις με αρκετούς παίκτες της U-20 και τώρα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και άλλους επίλεκτους ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν ποδοσφαιριστές των Αγωνιστικών τμημάτων U16, U17 και U20 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Φυσικά οι προπονήσεις αυτές θα συνεχιστούν και θα διεξάγονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αφού είναι μέρος του σχεδιασμού της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη βελτίωση, ανάπτυξη και σταδιακή ένταξη παικτών της Ακαδημίας μας στην Α' Ομάδα.
 
Οι παίκτες της ερυθρόλευκης Ακαδημίας μέσα από αυτή την διαδικασία μαθαίνουν τον τρόπο δουλειάς της πρώτης ομάδας και ταυτόχρονα ο κ. Περέιρα έχει εικόνα και για κάθε ποδοσφαιριστή και αποφασίζει για την περαιτέρω αξιοποίηση του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Τις προπονήσεις αυτές τις παρακολουθούν και οι προπονητές της Ακαδημίας, οι οποίοι μπορεί να αποκομίσουν ακόμα περισσότερες γνώσεις και να αφομοιώσουν καλύτερα την αγωνιστική φιλοσοφία της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.


 
Στην προπόνηση συμμετείχαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού: Βάρκας, Τσιλίκης, Κουγιός, Καμπετσής, Κωστανάσιος, Τζουμάκης, Χαντζάρας, Ξενιτίδης, Κηπουρός, Ανδρούτσος, Πέτσης, Μεγαρίτης, Κολτσίδας, Δερμιτζάκης, Χελάς, Μανωλάκης, Γιανναράκης, Θυμιανός, Παπαδογιωργάκης, Αγγελόπουλος, Αμπάρα, Τόλι, Τσιμπούκας, Σκαφίδας, Γαβαλάς, Κατσιμήτρος.

 
 


Τo βίντεο από την προπόνηση του Εlite Group:

Δεν υπάρχουν σχόλια: