moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Destination Piraeus:O Παγκοσμιος Πειραιας

Destination Piraeus:O Παγκοσμιος Πειραιας

Μολις δημοσιευτηκε η νεα σελιδα προωθησης του  Destination Piraeus (Προορισμος Πειραιας)
Destination Piraeus
απο την Δημοτικη συμβουλο αλλα και Βουλευτη Α Πειραια Παγκοσμια Πρωταθλητρια και πρωην αρχηγο Ολυμπιακου και Εθνικου ,την Σταυρουλα Αντωνακου δεν υπηρχε περιπτωση να μην γραφτω στην σελιδα που εχει σκοπο να προωθησει ολες εκεινες τις ομορφιες του Πειραια μας παγκοσμιως.
Η σελιδα αυτη εχει και επαγγελματικο προσανατολισμο εκτος απο πολιτιστικο.
Οπως ειχε προαναγγειλει η Δημοτικη Αρχη στις Δημοτικες Εκλογες που εξελεξαν τον Γιαννη Μωραλη ως Δημαρχο Πειραια μια απο τις θεσεις ηταν οσοι τουριστες επισκεπτονται τον Πειραια ιδιαιτερα μεσω κρουαζιερας να μην φευγουν απευθειας για την Ακροπολη στην Αθηνα αλλα να παραμενουν και καποιες ωρες στην πολη μας απολαμβανοντας ολα οσα εχει,και εχει να δωσει και να δειξει παρα πολλα που ποτε απο καμμια Δημοτικη Αρχη δεν προωθηθηκαν ποτε.
Ηρθε η ωρα λοιπον
Οσοι ειστε Πειραιωτες η απλα αγαπατε τον Πειραια γραφτειτε μελη στην σελιδα και προωθηστε την παντου
Το Piraeus Planet οπως ηταν αναμενομενο αφησε το σχολιο του στην σελιδα και στηριζει αυτην την προσπαθεια με ολες του τις δυναμεις.

Ο Παγκοσμιος Πειραιας
Σε ολοκληρο τον πλανητη ειναι πασιγνωστα το ονομα ,η ιστορια,τα Πειραικα ηθη και εθιμα,η κουλτουρα των κατοικων του ,και φυσικα το καμαρια της πολης ο Ολυμπιακος.
Ο Πειραιας εχει τα παντα...δεν του λειπει τιποτε απο αλλες πολεις,και τι να πρωτοθυμηθει κανεις; Tις μαγευτικες βραδιες σε Καστελλα,Μικρολιμανο,Πασαλιμανι με θεα την θαλασσα;
Τις υπεροχες παραλιες του; Τα αρχαιολογικα Μουσεια του;
Το Ναυτικο Μουσειο με εκθεματα απο την αρχαιοτητα εως σημερα;
Τις υπεροχες γαστρονομικες εμπειριες που μπορει οποιοσδηποτε επισκεπτης να απολαυσει σε Καστελλα,Μικρολιμανο,Πειραικη ,τον Προφητη Ηλια αλλα και σε αλλες περιοχες με θεα παντα την θαλασσα του Πειραια τον Σαρωνικο κολπο.
Μα πανω απολα θα δεχτει την μεγαλη αγκαλια του Πειραιωτη και της Πειραιωτισσας ,την ιδιαιτερα φιλοξενη συμπεριφορα που μονο οι Πειραιωτες ξερουν να δινουν σε οσους τον επισκεπτονται.
Ελα στον Πειραια και δεν θα χασεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: