moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Φιλικό με τον Παναιτωλικό το Σάββατο

Φιλικό με τον Παναιτωλικό το Σάββατο

Το ματς θα πραγματοποιηθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν για τελευταία φορά την τρέχουσα σεζόν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου.
 Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Ένας επίσημος αγώνας έμεινε, πλέον, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος 2014/15 για τον Ολυμπιακό. 
Και δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, καθώς στις 23 Μαΐου οι ερυθρόλευκοι θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό κόντρα στην Ξάνθη.
Τι "τρέχει" με τα εισιτήρια του τελικού κόντρα στην Ξάνθη.
Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια του τελικού κόντρα στην Ξάνθη, έγινε τη Δευτέρα (11/5) η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Σε πρώτη φάση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παραλάβει 25.500 εισιτήρια, ενώ η ακριτική ομάδα 5.500.
Πολλοί φίλαθλοι των Πειραιωτών διερωτήθηκαν για τον αριθμό των εισιτηρίων που θα πάρουν οι ερυθρόλευκοι και ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος λόγω και της μεγάλης χωρητικότητας του ΟΑΚΑ.
 Ρωτήσαμε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και η απάντηση που πήραμε, είναι πως αν εξαντληθεί ο συγκεκριμένος αριθμός ο σύλλογος θα ζητήσει κι άλλα εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας.
Στο χέρι του ερυθρόλευκου λαού είναι, λοιπόν, η μαζική παρουσία σε αυτό το ματς που κρίνει έναν τίτλο.
Και ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με το 27ο Κύπελλο Ελλάδας και το 17ο νταμπλ στην ιστορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: