moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

«Καμπανάκι»Περέιρα για τον τελικό


«Καμπανάκι»Περέιρα για τον τελικό

«Καμπανάκι» για τελικό
Παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του Ολυμπιακού (και) στο ματς με τον Πλατανιά είχε ο Βίτορ Περέιρα.
 Το μήνυμα σε Μαζουακού.
Επαφές για Έκνταλ και Ατσού. 

Δώδεκα μέρες απέμειναν για τον τελικό Κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη και η τελευταία εικόνα του Ολυμπιακού σε επίσημο ματς πριν από τον αγώνα της 23ης Μαΐου κάθε άλλο παρά ικανοποιητική ήταν.
Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν άνευροι στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά κι απέφυγαν στο παρά πέντε την ήττα.
 Μοιραία, λοιπόν, ο Βίτορ Περέιρα είχε πολλά παράπονα από την εικόνα της ομάδας του και τόνισε πως θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στην αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, για να μην υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις το επόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.
Μάλιστα ο Πορτογάλος προπονητής θέλησε να στείλει και το δικό του μήνυμα στον Αρτούρ Μασουακού.
Ο Γάλλος μπακ έδειξε να μην έχει την απαιτούμενη διάθεση και συγκέντρωση στο παιχνίδι του, πράγμα που έχει συμβεί και σε άλλα ματς εσχάτως, με αποτέλεσμα ο Περέιρα να τον αντικαταστήσει, παρότι δεν είχε άλλον αριστερό μπακ, τοποθετώντας στη θέση του τον Ντουρμάζ.

Τι γίνεται με Έκνταλ και Ατσού

Ενδιαφέρον μεν, αλλά όχι σε προχωρημένο στάδιο υπάρχει από τον Ολυμπιακό για τον Αλμπίν Έκνταλ.
Τον Σουηδό χαφ της Κάλιαρι πρότεινε ο μάνατζέρ του σε επαφή με τους «ερυθρόλευκους» και πιθανός υποβιβασμός της ομάδας της Σαρδηνίας θα καταστήσει πιο βατή μια πιθανή μεταγραφή του, αν και υπάρχει ανταγωνισμός και μάλιστα ισχυρός (από τη Λάτσιο και τη ζάπλουτη Κράσνονταρ).
Στα υπόψη του Ολυμπιακού, δίχως να υπάρχει κάτι περισσότερο από μια επαφή με τον ατζέντη του, είναι και ο Κριστιάν Ατσού, τον εξτρέμ που ανήκει στην Τσέλσι και παίζει δανεικός στην Έβερτον. Οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται και με την υπόθεση του Γκουίντο Καρίγιο, με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να είναι σε ανοικτή γραμμή με την Εστουντιάντες, όπου και αγωνίζεται ο 24χρονος φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: