moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ακομη μια φορα δικασιμα εγγραφα στην ΜΠΟΧΑ της Δευτερας στο ΣΚΑΙ

Ακομη μια φορα δικασιμα εγγραφα στην ΜΠΟΧΑ της Δευτερας στο ΣΚΑΙ

 
Ακομη μια φορα ειδαμε οπως παλαιωτερα με τις κασετες με τις απομαγνητοφωνησεις της ΕΥΠ,ετσι και τωρα κυκλοφορουν Δικαστικα εγγραφα με κατηγορητηριο σε μια δημοσιογραφικη (ας την πουμε ετσι) εκπομπη,σε αλλη χωρα θα ειχε επεμβει αυταπαγγελτα καποιος εντιμος Εισαγγελεας για να τους συλαβει για παρανομη δημοσιοποιηση Δικαστικων εγγραφων.
Σε αλλη χωρα ομως...οχι στην Ελλαδα,και οχι και με αυτην την Κυβερνηση.
Αλλα ας αναλυσουμε τι σημαινει κατηγορητηριο ..
Κατηγορητηριο σημαινει το εγγραφο το οποιο με αυτο πηγαινει ο υποτιθεμενος κατηγορουμενος στον Ανακριτη για να κρινει εαν και εφοσον ειναι ενοχος για να τον στειλει σε τακτικη δικασιμο να εκδικαστει η υποθεση του,και οχι οτι ειναι ηδη κατηγορουμενος-ενοχος και παει φυλακη -και υποβιβαζεται ο Ολυμπιακος και ολα οι συναφεις παπαριες που γραφουν τα εντεταλμενα media  του βαζελα.
Αυτο λοιπον συμβαινει και στην περιπτωση του Βαγγελη Μαρινακη,που ακομα ΔΕΝ εχει παει ΚΑΝ στον Ανακριτη για να αποφασισει ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ ειναι ενοχος για να τον στειλει σε τακτικη δικασιμο και να αποφασισει αν ειναι ενοχος και κατοπιν για να τελεσιδικισει η υποθεση του θα παει στο Εφετειο που θα αποφασισει για την τελικη αποφαση του Πρωτοδικου και ekei θα τελεσιδικισει η υποθεση του.
Mεχρι τοτε δεν ειναι ενοχος οπως αντιλαμβανεστε...γαι τον νομο οχι για τον ΣΚΑΙ και τον Θωμαιδη
Αυτη ειναι σειρα που ακολουθει ο ΝΟΜΟΣ και οχι Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ MEDIA ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑ
Δυστυχως σε αυτο το μπουρδελο κρατος ισχυει ακριβως το αντιθετο,
Καποιοι δημοσιοκαφροι οπως του ΣΚΑΙ εχουν την δυνατοτητα να δημοσιοποιουν εγραφα απο Δικαστικες Αρχες που αφορουν προσωπα πριν ακομα πανε καν στον Ανακριτη που θα αποφασισει αν ευσταθουν οι κατηγοριες για να στειλει την υποθεση σε δικη.
Παρουσιαζει ο Θωμαιδης αυτο το εγγραφο επαναλαμβανω παρανομα..και αφηνει υπονοουμενα για τον Βαγγελη Μαρινακη οτι ειναι ενοχος...παει και τελειωσε δηλαδη.
Εχει γινει ο Ανακριτης,ο Δικαστης αμα λαχει και ο...Δημιος που θα τον αποκεφαλισει.
Σπιλωνει ανθρωπους που ακομα δεν εχει αποφασιστει ενα ειναι κατηγορουμενοι για να πανε να δικαστουν.
Και το κυριοτερο απολα? ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ εως οτου παει η υποθεση του Βαγγελη Μαρινακη στον Ανακριτη στις 2 Ιουνιου.
Και ποιος ξερει με την ...τυφλη Δικαιοσυνη που δεν επεμβαινει για τις παρανομες κινησεις του ΣΚΑΙ και των μισθοφορων δημοσιοκαφρων οπως τον Θωμαιδη τι παρασκηνιο εχουν ετοιμασει γθια να εξαφανισουν τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη...γιατι το ζητουμενο αυτο ειναι.
Επαναλαμβανω..σε αυτο το μπουρδελο κρατος κυριαρχουν τα λαμογια,οι ψευτες,οι λασπολογοι ,οι λαθρεμποροι εντολεις τους και οι βρωμικοι πολιτικοι και δημοσιοκαφροι.
Ολοι οι αλλοι ειμαστε θυματα στις ορξεις τους και στις σιχαμερες εντολες τους.
ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ...Ο κοσμος του Ολυμπιακου δεν θα σας αφησει να πειραξετε ουτε μια τριχα απο το κεφαλι του αθωου προεδρου του και θα τιμωρησει ολους αυτους που με τις σιχαμερες προπαγανδες τους εχουν πει και γραψει τοσα γιαυτον,αλλα και εσεις βρωμικοι πολιτικοι αυτης της χωρας που διαλεγεστε με αυτα τα λαμογια προσπαθωντας να καταστρεψετε οτι πιο καθαρο και υγιες υπαρχει στην Ελλαδα και στο εξωτερικο γιατι και εκει υποαρχει μποχα,αλλα εκει δεν υπαρχουν ΣΚΑΙ και Σαγωνιες και γινονται πιο ζουλατα τα πραγματα,ενω εδω στο μπουρδελοκρατος ολα χυμα...η ασυλια και η ατιμωρησια σε ολο της το μεγαλειο.
ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: