moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ο μιστερ νιπτω τας χειρας μου....

Ο μιστερ νιπτω τας χειρας μου.... 


 Hθελα εδω και μερες να γραψω για αυτην την περιβοητη δηλωση Κοντονη,οτι πλεον εγω δεν θα εχω ευθυνη για οτι συμβει αλλα η...UEFA η  FIFA ο Ινφαντινο ο Πλατινι αλλα και οποιοσδηποτε αλλος...
Δηλαδη...ο κυριος Κοντονης και τον αποκαλω μονο κυριο γιατι υπουργος δεν ειναι..παρα μονο στα λογια.
Δεν εχει αντιληψη ο ανθρωπος του τι εχει συμβει γυρω του..
Η δήλωσή του, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο και τη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ήταν η ακόλουθη:
«Η κυβέρνηση έκανε όλες τις αναγκαίες κινήσεις διότι αυτό που θέλαμε από την αρχή ήταν να μην κινδυνεύσει η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις.
Αν από εδώ και πέρα συμβεί κάτι αρνητικό που δεν το πιστεύω τις ευθύνες θα τις έχουν άλλοι.
 Εμείς δεν θα έχουμε καμία ευθύνη.
Ούτε με την ΕΠΟ είχα κάποια επικοινωνία, όμως θα υπάρξει άμεσα επαφή με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας».

Τωρα ειμαι σιγουρος οτι αυτο που λεει το πιστευει...δυστυχως για εμας.
Και λεω δυστυχως γιατι ακομα δεν εχει τελειωσει η ιστορια ολη με την UEFA και αυτος θριαμβολογει οτι εκανε αυτο που επρεπε και οτι οι αλλοι δεν τον αφηνουν να κανει την δουλεια του και με αυτο που δηλωνει ειναι οτι μολις συμβει κατι εγω θα καθομαι και θα κοιταω να βγαζετε τα ματια σας και δεν θα παρεμβαινω.
 Δεν με αφησατε να σας σωσω ρε παλιο μαου-μαου και τετοια...
 Διότι ακόμα δεν ξέρουμε την τελική απόφαση των FIFA και UEFA σχετικά με αυτή την ιστορία. Όλα είναι πιθανά και μπορεί να... σκάσει, ανά πάσα στιγμή, Grexit και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε!
Ο ανθρωπος ειναι εκτος πραγματικοτητας.Τι παει να πει ρε Κοντονη νιπτω τας χειρας μου?
Σαν Υπουργος δεν μπορεις να παρεμβεις για τις παρανομιες που γινονται απο τους παραγοντες των ομαδων του κοινου μετωπου κατα του Ολυμπιακου?
Δεν μπορεις να παρεμβεις  για τα εντεταλμενα αθλητικα media παραγοντων ακομα και μετα την δευτερη επερωτηση στην Βουλη στην ωρα του Πρωθυπουργου του Βουλευτη της ΑΝΕΛ Νικου Νικολοπουλου για τις προσφυγες κατα του απο τον Μελισσανιδη,και τον Αλαφουζο επειδη τολμησε να πει γιατι πηρε δανειο για υπερχρεωμενο media που λειτουργει κιολας χωρις αδεια?
Και επειδη ειπε οτι οι Δημοσιοι Οργανισμοι δινονται σε κακοποια στοιχεια οπως τον λαθρεμπορα Μελισσανιδη ?
Θες να μας πεις οτι δεν εφτασε στα αυτακια σου?Γιατι ακομα και αυτο θα μας πεις χωρις ντροπη,για τα πανο των αγανακτισμενων γαυρων στο Καραισκακη εφτασε στα αυτακια σου?
Που γυρισες με θρασσος να τους πεις να τα κανουν και προσαναματα? αλλαο ηθελες να πεις αλλα κρατηθηκες...
Τα πανο της ντροπης που ολη την χρονια γυριζουν ολα τα αντιπαλα γηπεδα για τον Βαγγελη Μαρινακη και τον Μιχαλη Κουντουρη δεν τα εμαθες?
Οχι πως περιμενουμε να κανεις κατι..γιατι πλεον το εχουμε εμπεδωσει οτι εκτος του οτι λειτουργεις με δολο τις οπαδικες σου και ψηφοθηρικες σου προτιμησεις αλλα δεν εχεις και αισθηση του τι σημαινει UEFA και τι δουλεια κανει και που αρχιζει και τελειωνει η αρμοδιοτητα της και που αρχιζει η δικη σου.
 Οταν θα συμβει το Grexit...
 Να δούμε τότε εάν θα έχεις όρεξη για δηλώσεις μα πάνω από όλα, να δούμε τι θα κάνεις για να αποτρέψεις αυτή την καταστροφική ιστορία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό, αντίστοιχα
 Τότε δεν θα μπορείς να λες ότι έχουν άλλοι την ευθύνη. Ποτέ δεν έχουν άλλοι την ευθύνη.
 Όπως γράφουν διαρκώς οι φίλοι σου, η ευθύνη βαραίνει όλους τους εμπλεκόμενους.
 Άρα και εσένα.Πρωτα απολους...
 Και να δούμε τότε τι θα κάνεις, έχοντας παράλληλα και «εχθρό» το χρόνο που θα τρέχει!
Δυστυχως σε αυτην την χωρα δεν προκειται ποτε να αλλαξει τιποτε πολιτικο χαος ανικανοτητα και ακυβερνησια σε ολους τους τομεις.
Ετσι ηταν ετσι ειναι και ετσι θα συνεχισει να ειναι.
Εχετε σπειρει ολοι σας την αβεβαιωτητα και την αμφιβολια στις ψυχες των Ελληνων και ερχεσαι τωρα εσυ με τις τακτικες του ποναει χερι κοψει χερι να διαλυσεις εντελως και αυτο που του απεμεινε το ηδη κατεστραμενο ποδοσφαιρο του που κυριαρχουν οι επενδυτες του τιποτα τα λαμογια οι λαθρεμπορες και τα τσουτσεκια οι εντεταλμενοι δημοσιογραφοι
Με ολους αυτους συνδιαλεγεσαι και δεν κανεις και ουτε προκειται να κανεις τιποτε για να το αλλαξεις...
Εισαι επικινδυνος στην θεση που βρισκεσαι και πρεπει να πας απο κει που ηρθες...τελεια και παυλα.

Ο Θεος να βαλει το χερι του με σενα που μπλεξαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: