moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Φιλικό ματς προσφοράς στον συνανθρωπο θα ειναι με τον Παναιτωλικο

Φιλικό ματς προσφοράς στον συνανθρωπο θα ειναι με τον Παναιτωλικο

Φιλικό προσφοράς από τον Ολυμπιακό
Ξεχωριστό χαρακτήρα θα έχει το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκη». Τα έσοδα από την πρόβα τζενεράλε για τον τελικό του Κυπέλλου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ο στόχος του νταμπλ περνάει από τον τελικό του Κυπέλλου και ο Ολυμπιακός προκειμένου να κρατηθεί «ζεστός» για την μάχη με την Ξάνθη έκλεισε ένα δυνατό φιλικό, που θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα.
Το ματς με τον Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκη» θ’ αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τον Περέιρα και τους παίκτες, αλλά και μια καλή ευκαιρία να δοθεί βοήθεια σε κόσμο που το έχει πραγματικά ανάγκη μιας και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό, το προσεχές Σάββατο, 16 Μαΐου 2015. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με ώρα έναρξης 19:30. Όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: