moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Επιτελους να και ενα προστιμο για τα σιχαμερα τιτιβισματα του Αλαφουζου,αλλα...

Επιτελους να και ενα προστιμο για τα σιχαμερα τιτιβισματα του Αλαφουζου,αλλα...





Καλιο αργα παρα ποτε δεν λεω,και απο καπου πρεπει να ξεκινησει αυτη η τιμωρια.
Αλλα γιατι δεν τιμωρηθηκε απο την Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οταν εγραφε τις παπαριες του για την...κοκκινη παραγκα ?
Εδω και χρονια εχει τιτιβισει ουκ ολιγα για τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη και ποτε δεν εχει τιμωρηθει γιαυτο.
Ενοχληθηκαν για τον..Πανθρακικο?
Για οσα εχει γραψει για τον Ολυμπιακο δεν ενοχληθηκαν?
Φαινεται πως η ευαισθησια συνεχιζει να ειναι επιλεκτικη οσον αφορα το χρωμα της φανελας.
Τελος παντων,ας ελπιζουμε να μην ειναι επιλεκτικοι στην συνεχεια και να τιμωρουν οχι μονο τον Αλαφουζο αλλα και οποιον το κανει,εμεις θελουμε δικαια πραγματα. 
Ιδου και η ειδηση.

Πρόστιμο για τα «τιτιβίσματα»

Συνολικό πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Γιάννη Αλαφούζο για «τιτιβίσματα» του προέδρου των «πρασίνων» για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Πρόστιμο για τα «τιτιβίσματα»
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και 3.000 ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι «πράσινοι» είχαν σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του Κύζα στον αγώνα με τον Πανθρακικό (2-1) στην Κομοτηνή, με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» να τοποθετείται μέσω twitter.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Δέχεται ότι οι Ιωάννης Αλαφούζος και ΠΑΕ Παναθηναϊκός τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς παράβαση. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και στη δεύτερη εγκαλούμενη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει τον πρώτο να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις (δηλώσεις μετά τον αγώνα Super League Πανθρακικός-Παναθηναϊκός της 19/4/2015)». 


Δεν υπάρχουν σχόλια: