moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Τουρκική «βοήθεια» σε Ολυμπιακό (videos)

Τουρκική «βοήθεια» σε Ολυμπιακό (videos)

Τουρκική «βοήθεια» σε Ολυμπιακό
Ο αριθμός των φίλων του Ολυμπιακού στον αποψινό τελικό απέναντι τη Ρεάλ θα είναι ελαφρώς αυξημένος σε σχέση με τον ημιτελικό της Παρασκευής, αλλά η ερυθρόλευκη κερκίδα δεν θα ξεπερνά τους 1.500-2.000 φιλάθλους.
 Όμως οι Πειραιώτες θα έχουν… ενισχύσεις.
Οι επίμονες προσπάθειες φίλων της Ρεάλ να πάρουν τα εισιτήρια των εκδρομέων οπαδών της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έπεσαν στην πλειοψηφία τους στο κενό.
 Οι «πιστοί» της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλουν να βρεθούν δίπλα της μέχρι το τέλος στην παρθενική της συμμετοχή σε Final Four κι έτσι αρνήθηκαν τις προσφορές των Μαδριλένων.
Μάλιστα, οι φίλοι της «Φενέρ» αναμένεται, τουλάχιστον στη μεγάλη τους πλειοψηφία, να ταχθούν στο πλευρό του Ολυμπιακού.
Τόσο γιατί έτσι φάνηκε από τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, όσο και γιατί δεν τους άρεσε ο τρόπος που αποκλείστηκαν από τη Ρεάλ.
Και η βοήθεια στον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι μεγάλη, καθώς στον ημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στη Ρεάλ η τουρκική κερκίδα ήταν ανάλογα μεγάλη-για να μην πούμε και μεγαλύτερη-από αυτή των «γηπεδούχων».
Kαι αυτο δεν συνεβη μονο με τα εισητηρια αλλα και εξω απο το Palacio de Deportes

Οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ φαίνεται πως τα βρήκαν έξω από το Palacio de Deportes και ίσως η ερυθρόλευκη κερκίδα να έχει κιτρινόμαυρη ενίσχυση.

Ελλάς (Ολυμπιακός)-Τουρκία (Φενέρ)... συμμαχία (Web TV)
Περίπου τέσσερις ώρες πριν τον τελικό, το κλίμα έξω από το Palacio de Deportes είναι ήδη πανηγυρικό.
Οι πολυάριθμοι φίλοι της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ δημιούργησαν κερκίδα τραγουδώντας συνθήματα της ομάδας του και λίγο μετά εκείνοι του Ολυμπιακού ακολούθησαν, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν χαμόγελα και χειραψίες όλο νόημα.
Φαίνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την καθόλου αμελητέα κιτρινόμαυρη βοήθεια από τους 4-5 χιλιάδες φίλους των πρωταθλητών Τουρκίας στον αποψινό τελικό με τη Ρεάλ.

 Δειτε τα βιντεο





Δεν υπάρχουν σχόλια: