moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ο Κοβάτσεβιτς πρώτος υποψήφιος για τον Ολυμπιακό

Ο Κοβάτσεβιτς πρώτος υποψήφιος για τον Ολυμπιακό

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι ο προπονητής που έχει προκριθεί για την αντικατάσταση του Γιάννη Νικολάκη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.
Η αναζήτηση προπονητή στον Ολυμπιακό συνεχίζεται και οι διοικούντες έχουν καταλήξει σε πέντε περιπτώσεις για την αντικατάσταση του Γιάννη Νικολάκη ο οποίος μετά από δύο χρόνια αποτελεί παρελθόν.

Στη λίστα βρίσκονται δύο προπονητές από τη Σερβία, ένας Ιταλός, ένας Βούλγαρος και ένας Κροάτης. Αυτός που είναι στην κορυφή της λίστας είναι ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Πρόκειται για τον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Ερυθρού Αστέρα.

Στα 48 του χρόνια ο Κοβάτσεβιτς έχει δουλέψει ήδη σε αρκετές ομάδες εκτός Σερβίας και είναι συνεργάτης του Ζόραν Τέρζιτς στην εθνική ομάδα των γυναικών.

Η περίπτωσή του έχει ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε επίπεδο υπογραφής συμβολαίων.

Κρατάει τον κορμό του

Την ίδια ώρα υπάρχουν επαφές και με αθλήτριες για την παραμονή τους στην ομάδα. Υπενθυμίζουμε ότι κλειστό συμβόλαιο για την επόμενη περίοδο έχουν μόνο οι Γιώτα, Λαμπρούση και Κοκκινάκη και πρόθεση της διοίκησης της ομάδας είναι να κρατήσει το βασικό κορμό που την οδήγησε στην επίτευξη του νταμπλ.

Ήδη υπάρχει καταρχήν συμφωνία με την Αρέτα Κονόμι που είχε όρο στο συμβόλαιό της για έναν ακόμα χρόνο, ενώ αποκτήθηκε και η Βλαχάκη από τον Ηρακλή Κηφισιάς. Η νεαρή αθλήτρια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: