moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Επειδη τα λετε και τα γραφετε οπως σας βολευει...

Επειδη τα λετε και τα γραφετε  οπως σας βολευει...


Επειδη τα λετε και τα γραφετε οπως σας βολευει..ας βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους.
Εδω και μερες βλεπουμε στα αντιπαλα ιστολογια την συνεχεια της σιχαμερης τους προπαγανδας για τιμωρια της Βεροιας και για χειραγωγηση του αγωνα με τον Ολυμπιακο αφηνοντας και παλι υπονοουμενα για τον Βαγγελη Μαρινακη και για την ομαδα.
Ασκηθηκε λοιπον  απο τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα πειθαρχική δίωξη στην ομάδα της Βέροιας, στον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή και στον τέως μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη, για εμπλοκή σε ύποπτο προς χειραγώγηση παιχνίδι.
 Η δίωξη των τριών προκύπτει μετά τις ένορκες καταθέσεις του πρώην προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νίκου Γεωργέα, οι οποίοι είχαν αναφέρει πως στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου κι ενώ δεν υπήρχε σκορ στο παιχνίδι, άνθρωπος της ομάδας (ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής, στον οποίο έχουν ήδη επιβληθεί περιοριστικοί όροι), ζήτησε από την ομάδα να χάσει και μάλιστα με… over.
ΣΩΣΤΑ?

Πειτε μου τωρα εσεις ολοι οι τιμιοι και ηθικοι βαζελοκαλαμαραδες που βλεπετε εμπλοκη του Βαγγελη Μαρινακη?
Λεει πουθενα οτι ο Βαγγελης Μαρινακης ζητησε να χειραγωγηθει το παιχνιδι?
Εδω δεν προκειται για εκατερωθεν χειραγωγηση αλλα απο πλευρας της ομαδας της Βεροιας και συγκεκριμενα  στον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή και στον τέως μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη που το ειχαν παιξει στο στοιχημα και ηθελαν να κονομησουν...
ΣΩΣΤΑ?
Επιτελους,τωρα που αλλαξε και το ΕΣΡ και εξελεγη η μητερα της Προεδρου της Βουλης Ζωής Κωνσταντοπούλου , Λίνα Αλεξίου την θερμοπαρακαλουμε...ας λαβει υποψιν ολα οσα γραφονται και σπιλωνουν προσωπα και συνειδγησεις και ας αφησει κατα μερος οσα γραφουν για αυτην οτι επελεγη επειδη ειναι η μητερα της Ζωής Κωνσταντοπούλου,λιγο μας νοιαζει,αλλα ειναι τα σημαντικα σε οτι αφορα τα media.
Λ. Αλεξίου για ΕΣΡ: Δεν επελέγην ως μητέρα της Ζ. Κωνσταντοπούλου
Δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτο το βιολι και η συνεχης ατιμωρησια και ανοχη στα media για ολα οσα γραφουν εντεταλμενα αφηνοντας υπονοουμενα προσπαθωντας να εποιρρεασουν την κοινη αλλα και Δικαστικη γνωμη ενοψει της κλησης του Βαγγελη Μαρινακη απο τον Ανακριτη στις 2 Ιουνιου.
Και για να μην λεμε πολλα...
Προκειται για χειραγωγηση αναμετρησης προς ιδιο οφελος του γενικου αρχηγου της Βεροιας  Γιώργο Λαναρή και του τέως μεγαλομέτοχου Γιώργου Αρβανιτίδη ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...ΓΚΕ-ΓΚΕ?
Οσον αφορα την Βεροια μην μας το παιζετε και παρθενες ολοι θυμομαστε το δημοσιευμα που κυκλοφορησε πριν λιγο καιρο προετοιμαζοντας την ολη κατασταση
«Η Βέροια γίνεται… ΠΑΟΚ Β’»!
Την ετοιμαζουν για βουτια για να γινει ΠΑΟΚ Β η ποιος ξερει τι αλλο,αλλα στο διαστημα αυτο εκμεταλευονται την καταγγελια των πρώην προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νίκου Γεωργέα (του αντιολυμπιακου ετσι?) και την αποφαση του ποδοσφαιρικου εισαγγελέα και αρθρογραφουν κατεντολην σπιλωνοντα και παλι το ονομα του Βαγγελη Μαρινακη.
Εμεις ομως ειμαστε εδω βαζελοκαλαμαρες...για να σας ξεμπροστιαζουμε.
Ιδου και η ειδηση που εδω φαινεται ξεκαθαρα ποιος καηγορειται και ποιος οχι.

Διώκεται η Βέροια

Πειθαρχικές διώξεις άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας σε βάρος της Βέροιας, στον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή και στον τέως μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη. Κίνδυνος ποινής υποβιβασμού.

Διώκεται η Βέροια!
Τελευταία ενημέρωση 11/05/2015, 14:26
Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Super League, έρχεται μια μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη που είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα για την κατηγορία.

Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ομάδα της Βέροιας, στον γενικό αρχηγό Γιώργο Λαναρή και στον τέως μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη, για εμπλοκή σε ύποπτο προς χειραγώγηση παιχνίδι.

Η δίωξη των τριών προκύπτει μετά τις ένορκες καταθέσεις του πρώην προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νίκου Γεωργέα, οι οποίοι είχαν αναφέρει πως στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου κι ενώ δεν υπήρχε σκορ στο παιχνίδι, άνθρωπος της ομάδας (ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής, στον οποίο έχουν ήδη επιβληθεί περιοριστικοί όροι), ζήτησε από την ομάδα να χάσει και μάλιστα με… over. Όπως κι έγινε τελικά, με τον Μήτρογλου να ανοίγει το σκορ στο 54’ και να ακολουθούν άλλα δύο γκολ, στο 86’ με τον Τζεμπούρ και το 91’ από τον Πάντελιτς.Για την ίδια υπόθεση κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας ένας ακόμη πρώην παίκτης της Βέροιας, ο Παντελής Καφές.

Εφόσον οι διωκόμενοι κριθούν ένοχοι, ο κίνδυνος να επιβληθεί στη Βέροια ποινή υποβιβασμού είναι μεγάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: