moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αντάξια του μεγέθους του συλλόγου...

Αντάξια του μεγέθους του συλλόγου...

Αντάξια του μεγέθους του συλλόγου...
Με απόλυτη επιτυχία, αντάξια του μεγέθους του συλλόγου μας, ολοκληρώθηκε η κολυμβητική διοργάνωση «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 90 ΧΡΟΝΙΑ» που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 22-24/5 στο «Π. Καπαγέρωφ». Στο εξαιρετικά διαμορφωμένο για την περίσταση κολυμβητήριο του Πειραιά έδωσαν το παρών περισσότεροι από 1.000 αθλητές προερχόμενοι από περισσότερους από 50 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και πάνω από 2.000 γονείς και φίλαθλοι του υγρού στίβου.
Το εντυπωσιακό λάβαρο με τα 55 πρωταθλήματα που είχε τοποθετηθεί στο Παπαστράτειο προκαλούσε δέος στους παρευρισκόμενους.  Η εξαιρετική καινοτομία που απέσπασε μόνο θετικά σχόλια και χειροκροτήθηκε από το σύνολο των αποστολών όλων των ομάδων, δεν ήταν άλλη από τη δημιουργία του βάθρου των 8 θέσεων που είχε στηθεί για την πραγματοποίηση των απονομών των αγωνιστικών κατηγοριών. Ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα στις προαγωνιστικές κατηγορίες έδωσαν οι δυο σκυταλοδρομίες 8Χ50 ελεύθερο και 4Χ50 μικτή ομαδική στις οποίες έλαβαν μέρος οι σύλλογοι με ομάδες αποτελούμενες από αγόρια και κορίτσια. Τις τρεις μέρες που διήρκεσε η διοργάνωση, «παρέλασαν» από το Κολυμβητηρίου οι παλαίμαχοι κολυμβητές και κολυμβήτριες του συλλόγου μας. Άπαντες βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο τμήμα κολύμβησης και τους απονεμήθηκε το συλλεκτικό μπλουζάκι των 90 χρόνων το οποίο έφερε το επίθετο του καθενός καθώς και την αγωνιστική περίοδο που αγωνίστηκαν με το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Επίσης παρέλαβαν το συλλεκτικό νόμισμα των 90 χρόνων ενώ έκαναν τις απονομές των μεταλλίων μετά από κάθε αγώνα.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ευχαριστεί θερμά όλους του συλλόγους για την συμμετοχή στους αγώνες και τους παλαιμάχους που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση καθώς και τους χορηγούς και υποστηρικτές οι οποίοι είναι οι εξής:


1.    Η εταιρία Bodytalk
2.    Η εταιρία Nestle
3.    Η εταιρία Novibet
4.    Οι Σχολές Οδηγών Λέων
5.    Η εταιρία Pharmasept
6.    Η εταιρία Can
7.    Η εταιρία Power Hellas
8.    Η εταιρία Novoville
9.    Η εταιρία Olympus
10.  Το κατάστημα Red Store
11.  Η εταιρία Vintage Thoughts
12.  To κρεοπωλείο “ Ο Στέλιος “
13.  Η Ψαροταβέρνα “ ο Γιάννης “
14.  Η εταιρία Instagraph
15.  Η εταιρία KTEO AUTOVISION ΛΕΟΦ.ΘΗΒΩΝ
16.  Το Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας "ΛΑΕΡΤΕΙΟΝ".


Ζέππος: «Ο Ολυμπιακός ξέρει να τιμάει την ιστορία του»
Ο Ανδρέας Ζέππος που φόρεσε το σκουφάκι του Ολυμπιακού από το 1983 μέχρι το 2003 δήλωσε στο osfp.gr : «Ένα πολύ σημαντικό ότι με τη συμπλήρωση των 90 χρόνων έγινε μια τέτοια ημερίδα. Ήταν μια άρτια διοργάνωση με καινοτομίες αμερικάνικου στυλ όπως η βράβευση της 8άδας με μετάλλια στις αγωνιστικές κατηγορίες και με κύπελλα για τους καλύτερους αθλητές. Μια διοργάνωση που κύλησε αρκετά γρήγορα για το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε και με σχετικά καλές επιδόσεις. Όσον αφορά το κομμάτι της βράβευσης των παλιών αθλητών ήταν μια ιδέα πολύ συγκινητική. Είδαμε παλιούς φίλους, παλιούς συνεργάτες, παιδιά με τα οποία έχουμε χαθεί. Ξύπνησαν μνήμες από τα παλιά και πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση απο πλευράς Ολυμπιακού. Να δώσουμε τα εύσημα στον Σπύρο Μπιτσάκη. Ο Ολυμπιακός ως το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα ξέρει να τιμάει την ιστορία του».

Νταλαχάνης: «Ξεχωριστή διοργάνωση»
Ο Σταύρος Νταλαχάνης που υπηρέτησε το σύλλογο από το 1991 μέχρι το 1995 επεσήμανε: «Η διοργάνωση ήταν ξεχωριστή. Ήταν ιδιαίτερη τιμή ότι ο Ολυμπιακός με τίμησε με την ευκαιρία του εορτασμού τον 90 χρόνων. Πέρασαν από το μυαλό μου όλες οι εικόνες που είχα με τους παλιούς μου συναθλητές και προπονητές στον Ολυμπιακό με τα πρωταθλήματα που κερδίσαμε μαζί. Στιγμές που θα μείνουν πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Εύχομαι αμέτρητα πρωταθλήματα στο μέλλον και τα παιδιά μας να ακολουθήσουν αυτή την πορεία για να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό κάποια στιγμή».

Μαχαιράς: «Να καθιερωθεί και τα επόμενα χρόνια»
Ο Δημήτρης Μαχαιράς που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1998 μέχρι το 2002 συμπλήρωσε από την πλευρά του: «Ήταν πάρα πολύ καλό event. Είμαι συγκινημένος που βρήκα τους συναθλητές μου τους παλιούς. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και ειδικότερα τον Σπύρο Μπιτσάκη που έκανε αυτή την κίνηση και τιμήθηκα. Ήταν πολύ καλή ιδέα και αξίζει να καθιερωθεί και τα επόμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: