moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 68-70 (pics&videoς)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός 68-70 (pics&videos)


Ο χειροτερος σε Final 4 ανα διαστηματα βεβαια Ολυμπιακος  υπεταξε ακομη μια φορα την Ρωσσικη αρκουδα ΤΣΣΚΑ ΜΕ 68-70


Μονο ο Ολυμπιακος μπορει να τα κανει αυτα κανεις αλλος..
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΡΑΔΥΑ ΤΗΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ,ΤΟ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE.

Με εμφανιση που μονο ο Ολυμπιακος μπορει να κανει ειναι πλεον στον τελικο της διοργαμωσης και περιμενει να μαθει τον αντιπαλο απο την επομενη αναμετρηση  της Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενέρμπαχτσε.
 Ειναι αδιαφορο το ποιος θα ειναι ο αντιπαλος στον τελικο...
ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Ο αμιμητος ερυθρολευκος κοσμος που πλημυρισε το Palacio de Deportes εδωσε τον καλυτερο εαυτο του οχι μονο ολη την ωρα της αναμετρησης αλλα και απο την ωρα που πατησε το ποδι του στην Μαδριτη
Ολοι το πιστευαν πως ο Ολυμπιακος θα τα καταφερει και οχι αδικα ,η ομαδα αυτη με χειροτερες απωλειες καταφερε να φτασει στο Fianl 4 ποσο μαλλον να φτασει και στον τελικο.


Δειτε το video απο την εξεδρα των οπαδων του Ολυμπιακου 
 


 Δειτε το video πριν την εναρξη του αγωνα 



Δειτε το video απο την παρουσιαση του Ολυμπιακου

 

Ο αγωνας

O Oλυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στη πεντάδα τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Ντάρντεν, Πρίντεζη και Ντάνστον, με τον Σπανούλη να βγάζει άμυνα και τον Μάντζαρη να «πυροβολεί» από την περιφέρεια. Ο Πρίντεζης βρήκε στόχο με το «πεταχτάρι» του (5-3), με τους Πειραιώτες να παίζουν με αλλαγές στην άμυνα ύστερα από κάθε σκριν.
Οι Ρώσοι στην άμυνα άρχισαν να αξιοποιούν τα κορμιά τους, με τους Κιριλένκο, Βοροντσέβιτς και Καούν, βγάζοντας καλές άμυνες, με τον Παπαπέτρου να αντικαθιστά τον Ντάρντεν.  Η ΤΣΣΚΑ αντέδρασε παίρνοντας το προβάδισμα με 9-5, αλλά οι ερυθρόλευκοι έφεραν γρήγορα το σκορ στα ίσα, κάνοντας το 9-9 στο 5’, χάρη στα σουτ των Πρίντεζη και Παπαπέτρου.


Ο Ντάνστον έπαιζε καλή άμυνα πάνω στους παίκτες της ΤΣΣΚΑ, αλλά οι Πειραιώτες έδιναν επιθετικά ριμπάουντ στον αντίπαλο, με τον Ντε Κολό στη δεύτερη κατοχή να «πυροβολεί» από την περιφέρεια (13-9), με τους ερυθρόλευκους παράλληλα να μετρούν 0/2 από τα 6.75 μέτρα. Ο Κιριλένκο με κάρφωμα έφερε την ομάδα του στο +6 (15-9), με τον Παπαπέτρου να δίνει… ανάσα από την περιφέρεια (15-12).  Χάντερ, Λαφαγιέτ και Λοτζέσκι πήραν θέση στο παρκέ, με τον Αμερικανό γκαρντ να «πυροβολεί» και εκείνος με τρίποντο, ισοφαρίζοντας σε 15-15 στο 9’. Ο Πρίντεζης στη συνέχεια σκόραρε με ωραίο δεξί ντράιβ, αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο εξαιρετικός Τζάκσον, με τη πρώτη περίοδο να βρίσκει τους Μοσχοβίτες στο +3 (20-17), στην οποία η ελληνική ομάδα μέτρησε 3/8 τρίποντα.

Πήρε το προβάδισμα ο Ολυμπιακός, άστοχος ο Σπανούλης και η διαφορά στις βολές

Στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε με τους Λαφαγιέτ, Σλούκα, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Χάντερ. Οι Πειραιώτες έδωσαν διάδρομο στον Ντε Κολό που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει (22-17), με τον Σλούκα να κάνει λάθη και να δείχνει ευάλωτος στην άμυνα, με αποτέλεσμα να επιστρέφει στον πάγκο αντί του Παπαπέτρου, με τον Σφαιρόπουλο να βάζει στο «2» τον Λοτζέσκι. Οι Μοσχοβίτες είχαν βρει ρυθμό, με τον Τζάκσον να φέρνει την ομάδα του στο +7 (24-17), αλλά ο Πέτγουεϊ έδωσε… ανάσα στους ερυθρόλευκους με τρίποντο (24-20) στο 12’. Ο Παπαπέτρου έδινε ενέργεια, ώθηση, αλλά και επιθετικές λύσεις στους ερυθρόλευκους, φτάνοντας τους 9 πόντους, με τους Μάντζαρη-Ντάνστον παράλληλα να επιστρέφουν στο παρκέ, όπως και ο Σπανούλης. Ο Τζάκστον στον αιφνιδιασμό σκόραρε, ενώ στην επόμενη φάση ο Παπαπέτρου νίκησε τον Κιριλένκο, γράφοντας το 27-26 στο 15’.


Ο Ντάνστον στη συνέχεια έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με ένα δύσκολο σουτ (27-28), ενώ ακολούθως ο Πρίντεζης με το «πεταχτάρι» του «έγραψε» το 29-30. Οι διαιτητές στη συνέχεια χρέωσαν με ανύπαρκτο δεύτερο φάουλ τον Ντάνστον, με τον Κάουν να ευστοχεί στις βολές, ενώ στο παρκέ επέστρεψαν οι Σλούκας και Χάντερ. Ο Σπανούλης έψαχνε ένα καλό ντράιβ ώστε να πάρει μπροστά, αλλά δεχόταν μπλοκ από τους ψηλούς των Ρώσων, με τον Πρίντεζη στη συνέχεια να ευστοχεί από τη περιφέρεια, φέρνοντας το ματς στα ίσα (33-33), φτάνοντας τους 11 πόντους στο ματς. Ο Λοτζέσκι στη συνέχεια έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο, πήγε για λέι-απ, με τον επερχόμενο Χάντερ να καρφώνει (33-35) και την ΤΣΣΚΑ να πιέζει σε ολόκληρο το γήπεδο. Ο Σπανούλης ήταν απελπιστικά άστοχος, έχοντας συνολικά 0/8 σουτ (0/4δ, 0/4τρ), με τον αρχηγό να ψάχνει το σκορ ώστε να πάρει ώθηση, αλλά δεν τα κατάφερνε, με το πρώτο ημίχρονο να βρίσκει τους Ρώσους να προηγούνται με σκορ 36-35, έχοντας σε κακή μέρα τον Τεόντοσιτς (0 πόντοι, 5 λάθη). Η διαιτησία ήταν εκνευριστική πάντως, καθώς η διαφορά στις βολές τα έλεγα όλα (14/18 η ΤΣΚΑ, 2/2 ο Ολυμπιακός).

Ξέφυγε η ΤΣΣΚΑ, επέστρεψε ο Ολυμπιακός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο παρκέ με την βασική του πεντάδα, με τον Πρίντεζη να ζητά την μπάλα στα χέρια του. Οι Πειραιώτες έκαναν λάθη στη κυκλοφορία της μπάλας, δίνοντας αιφνιδιασμούς στους Ρώσους, οι οποίοι και αξιοποιούσαν την υψομετρική διαφορά, κάνοντας το σκορ 40-35. Οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια με βολές των Ντάνστον και Μάντζαρη μείωσαν σε 40-39, αλλά ο Ντε Κολό απάντησε με πέντε σερί πόντους (με τρίποντο), ξεφεύγοντας οι Ρώσοι με +6 (45-39).  Η ΤΣΣΚΑ στράφηκε στην άμυνα ζώνης, με τους Πειραιώτες να δείχνουν μπλοκαρισμένοι στην επίθεση, όντας ιδιαίτερα άστοχοι και διστακτικοί στην επίθεση.


Ο Ολυμπιακός συνέχισε με τους Σλούκα, Σπανούλη, Παπαπέτρου, Πρίντεζη και  Αγραβάνη, καθώς ο Ντάνστον έφτασε τα 4 φάουλ, με τον Τεόντοσιτς να αυξάνει την διαφορά στο +8 (47-39) στο 27’. Οι Πειραιώτες είχαν εγκλωβιστεί, αλλά ο Σλούκας με γκολ-φάουλ έδωσε… ανάσα στην ομάδα του (47-42), όπως και ο Πρίντεζης, ο οποίος με τρίποντο από τη γωνία έδωσε ψυχολογική τόνωση στους ερυθρόλευκους (49-45). Το σερί της ελληνικής ομάδας συνεχίστηκε με το καλάθι του Αγραβάνη (49-47), με τον Σπανούλη στη συνέχεια να αστοχεί σε τρίποντο που θα έδινε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ενώ ακολούθως έκανε και λάθος πάσα. Στην τελευταία κατοχή της περιόδου ο Τεόντοσιτς σκόραρε με μπάσιμο, με τη 3η περίδο να βρίσκει τους Πειραιώτες να προηγούνται με 51-47.

Στον τελικό ο Θρύλος!

Στη τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε με τους Σπανούλη, Σλούκα, Λοτζέσκι, Πέτγουεϊ και Αγραβάνη, με τον Τεόντοσιτς να ευστοχεί σε τρεις βολές (54-47). Το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό, με τους Πειραιώτες να κάνουν ορισμένες βιαστικές κινήσεις, με αποτέλεσμα να αναλώνονται σε λάθη. Ο Μάντζαρης πέρασε στη θέση του Σπανούλη, ο Πέτγουεϊ έβγαλε άμυνα πάνω στον Τεόντοσιτς, ο Λοτζέσκι βρήκε τον δρόμο προς το καλάθι, με τον Μίλος να ευστοχεί από την περιφέρεια (57-49) στο 33’. Ο Πέτγουεϊ μείωσε με βολές, αλλά στη συνέχεια έκανε μία κάκιστη πάσα, με τον Σφαιρόπουλο να επαναφέρει στο παρκέ τους Παπαπέτρου και Πρίντεζη. Η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Σπανούλη για μία ακόμη φορά, με τον Καούν να ξεφεύγει και πάλι με +8 (59-51) στο 35’.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Ολυμπιακός συνέχισε με τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Παπαπέτρου, Πρίντεζη και Πέτγουεϊ στο «5», με τους Ρώσους να φτάνουν στο +9 (61-52). Ο Σλούκας επέστρεψε στο παρκέ αντί του Παπαπέτρου, με τους Πειραιώτες να παίζουν με τρία γκαρντ και τον Σπανούλη να σημειώνει στο 37’ το πρώτο του σουτ στο ματς, με τρίποντο, μειώνοντας σε 63-57. Ο Σλούκας με βολές έριξε την διαφορά (63-59), με τους Πειραιώτες να πιέζουν σκληρά στην άμυνα, να παίρνουν τα ριμπάουντ και να σκοράρουν στον αιφνιδιασμό με τον Σλούκα (63-61), μέσα σε πανδαιμόνιο. Η ΤΣΣΚΑ τα είχε χαμένα, έκανε λάθη, με τον Σπανούλη να ευστοχεί σε δεύτερο σερί τρίποντο, δίνοντας το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους με 63-64 στο 1’58’’ πριν τη λήξη. Ο αρχηγός ήταν ασταμάτητος, σημειώνοντας ένα ακόμη καλάθι με ένα δύσκολο τζαμπ-σουτ, γράφοντας το 63-66. Ο Χάινς στις βολές έβαλε τη μία (64-66), ο Πρίντεζης αστόχησε σε τρίποντο, με τη ΤΣΣΚΑ να έχει την κατοχή στα 38’’ πριν το τέλος. Ο Ουίμς στη συνέχεια με ντράιβ ισοφάρισε (66-66) στα 31’’ πριν τη λήξη, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει με τους Λαφαγιέτ, Σπανούλη, Μάντζαρη, Σλούκα και Πρίντεζη, χρησιμοποιώντας τέσσερα γκαρντ.
 

Ο Σπανούλης πήρε τη προσπάθεια πάνω του και με τρίποντο έκανε το σκορ 66-69, με την ΤΣΣΚΑ να πηγαίνει στις βολές στα 7΄΄πριν το τέλος. Ο Ντε Κολό έβαλε και τις δύο, ενώ στη συνέχεια έγινε φάουλ πάνω στον Σλούκα. Έβαλε τη μία (68-70), αλλά στη τελευταία επίθεση ο Κιριλένκο δεν πρόλαβε να σουτάρει, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 68-70, επιστρέφοντας στους τελικούς της Euroleage.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 36-35, 51-47, 68-70
Ανά δεκάλεπτο: 20-17, 16-18, 15-12, 17-23

 Δειτε τα gighlights της αναμετρησης





Δειτε τα τελευταια δευτερολεπτα της αναμετρησης



 Δειτε την τριπονταρα του Βασιλη Σπανουλη




Τα στατιστικα των δυο ομαδων στην αναμετρηση

To photostory των πανηγυρισμων


Δεν υπάρχουν σχόλια: