moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Σημαντικές εμπειρίες για την Κ-16 στη Γερμανία

Σημαντικές εμπειρίες για την Κ-16 στη Γερμανία

Σημαντικά οφέλη και για τους 19 ποδοσφαιριστές της Κ-16 στη Γερμανία. Η ομάδα του Ολυμπιακού κατέλαβε την 5η θέση στο "HelpPhone Cup" που φιλοξενήθηκε στο Ντίσελντορφ.
Πέντε πολύ δυνατά παιχνίδια είχαν την ευκαιρία να δώσουν οι ποδοσφαιριστές της Κ-16 του Ολυμπιακού στο διεθνές τουρνουά "HelpPhone Cup" που διεξήχθη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας

Ο Γιώργος Παπακωστούλης δοκίμασε και τους 19 ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη δύσκολη συνέχεια, αφού αυτά τα παιδιά κατά μεγάλο ποσοστό θα στελεχώσουν την Κ-17 της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 5η θέση στο τουρνουά και από θέμα τύχης δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μια εκ των τριών πρώτων θέσεων.
Στην αναμέτρηση για την είσοδο στα ημιτελικά κόντρα στην Rapid Wien η ομάδα του Θρύλου αποκλείστηκε με 4-3 στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1). Το ερυθρόλευκο γκολ πέτυχε ο Καμπετσής.
Οι ερυθρόλευκοι προηγουμένως είχαν καταταχθεί πρώτοι στον 3ο όμιλο. Η ομάδα του Ολυμπιακού κέρδισε με 2-0 (Τουλκερίδης, Βαλοτάσιος) την Straelen, έμεινε στο 0-0 με την Fortuna Duseldorf, ενώ ηττήθηκε με 1-0 από την Mechelen.

Στον αγώνα κατάταξης (5-6), ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι της Hoffenheim. Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1). Το γκολ της ομάδας του Πειραιά πέτυχε ο Τσιπιρτίμης.

Στο δυνατό τουρνουά που διοργάνωσε η FC Tannenhof αγωνίστηκαν οι: Σκαφίδας, Καράδαης, Παπαχρόνης, Παπαδογεωργάκης, Γιανναράκης, Abara, Φλέγκας, Μανωλάκης, Ορφανίδης, Τσιμπούκας, Ασημάκης, Αγγελόπουλος Γ., Τουλκερίδης, Νικούλης, Κωστανάσιος, Καμπετσής, Βαλοτάσιος, Τσιπιρτίμης, Γκλεγκλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: