moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Πανέτοιμες για τη μεγάλη πρόκληση

Πανέτοιμες για τη μεγάλη πρόκληση

Πανέτοιμες για τη μεγάλη πρόκληση!
Η ομαδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού μπαίνει την Παρασκευή  στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει, στο πλαίσιο της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, που ξεκινά στο ανακατασκευασμένο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, την Κίνεφ Κίρισι (18:30, Νοvasports 4), στον πρώτο ημιτελικό . Οι ερυθρόλευκες του Χάρη Παυλίδη είναι αποφασισμένες για την κατάκτηση του τροπαίου, στο «σπίτι» τους, στηρίζοντας ελπίδες και στον εκπληκτικό κόσμο του Ολυμπιακού, που πάντοτε στα κρίσιμα παιχνίδι είναι δίπλα στην ομάδα.

Aσημάκη: «Ο κόσμος θα παίξει κρίσιμο ρόλο»
Η Αλεξάνδρα Ασημάκη έχει βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στην αήττητη φετινή του πορεία, ως την τελική φάση της σπουδαίας διοργάνωσης, με καθοριστικά γκολ στους αγώνες που προηγήθηκαν. Η διεθνής φουνταριστός μίλησε για τη διοργάνωση που ανοίγει αύριο την αυλαία της και το στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου: « Η ομάδα είχε ένα στόχο από την αρχή της χρονιάς, να παρουσιαστεί στον τελικό της ανώτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετά την κατάκτηση του ΛΕΝ Τρόφι πέρυσι, οι κοπέλες του Ολυμπιακού θέλανε να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και το πέτυχαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η ομάδα έφτασε ως εδώ αήττητη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».
Τελικό θεωρεί η 26χρονη  φουνταριστός το παιχνίδι με την Κίνεφ Κίρισι: «Για εμάς ο τελικός είναι με την Κίνεφ Κίρισι, με μία ομάδα που στην καλή της μέρα μπορεί να αποτελέσει μεγάλο κίνδυνο. Η παρουσία των Ρωσίδων με το ΝΟ Βουλιαγμένης μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την παρουσία τους εδώ. Θα είναι πολύ καλύτερες τώρα. Είναι μια ομάδα, με την οποία εγώ προσωπικά έχω παίξει ως αντίπαλος πολλές φορές, με την προηγούμενή μου ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες. Είμαστε έτοιμες και κατάλληλα προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες».
Αναφερόμενη στο κατ' επίφαση μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, την ισπανική Σαμπαντέλ, η Ασημάκη σημειώνει: «Σαφώς η Σαμπαντέλ είναι το μεγάλο φαβορί. Ως ομάδα είναι πολύ δυνατή, παίζουν τα κορίτσια πολλά χρόνια μαζί και έχουν φέρει πολλές επιτυχίες. Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο δυνατή ομάδα είναι. Σε ένα Φάιναλ Φορ όμως, όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες για τον τίτλο. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς».
«Να πανηγυρίζουμε το βράδυ του Σαββάτου»
Μιλώντας για την πολυαναμενόμενη παρουσία του κόσμου, στις εξέδρες του ανακατασκευασμένου κολυμβητηρίου «Πέτρος Καπαγέρωφ», τονίζει: «Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα παίξει αυτόν τον κρίσιμο ρόλο που χρειάζεται η ομάδα. Είναι μια τεράστια γιορτή να αγωνίζεσαι στο σπίτι σου, στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», το οποίο θα είναι γεμάτο από φιλάθλους, που αγαπούν αυτή την ομάδα. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί μπορεί να είναι η στιγμή μας».
Έχοντας κατακτήσει ήδη δύο Κύπελλα πρωταθλητριών και δύο Σούπερ Καπ, με το ΝΟ Βουλιαγμένης, η Αλεξάνδρα Ασημάκη είναι έτοιμη για το τρίτο: «Θα είναι διαφορετικό για μένα, καθώς πια αγωνίζομαι σε άλλη ομάδα. Εύχομαι το βράδυ του Σαββάτου, να πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του τροπαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: