moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Κατάθεση ψυχής ο Ολυμπιακός στη Σερβία

Κατάθεση ψυχής ο Ολυμπιακός στη Σερβία

Ο Ολυμπιακός έκανε κατάθεση ψυχής στη Σερβία, επιβλήθηκε 8-7 της Ραντνίτσκι στην 9η αγωνιστική του Champions League και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final-6, με συγκλονιστικό Φουντούλη

Κατάθεση ψυχής ο Ολυμπιακός στη Σερβία
Με τρομερή εμφάνιση ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 8-7 της Ραντνίτσκι στη Σερβία και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στο Final-6 του Champions league.
Με τον Γιάννη Φουντούλη να είναι συγκλονιστικός, αφού πέτυχε σημαντικό γκολ στην κόντρα, αλλά και το τέρμα που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με το σπουδαίο «διπλό» απ’ την έδρα της περσινής φιναλίστ της διοργάνωσης, αφήνοντάς την μάλιστα εκτός συνέχειας.
Οι ελπίδες των «ερυθρόλευκων» για είσοδο στο Final-6 πλέον αναπτερώθηκαν, αφού η νίκη τους ανέβασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με την Έγκερ -που καραδοκεί για να την καπαρώσει- να αγωνίζεται απόψε κόντρα στην πανίσχυρη Προ Ρέκο.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και ηττηθεί, όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, που θα γίνει στις 2 Μαΐου.
Τότε, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί μόνο νίκη κόντρα στην ουραγό του ομίλου Μπρέσια, ενώ η Έγκερ θα πρέπει να χάσει απ’ την Μπαρτσελονέτα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 3-1, 2-4.

Οι σκόρερ:
Ραντνίτσκι (Στεβάνοβιτς):
Μπασάρα 3, Ντέντοβιτς 1, Τσουκ 1, Τόχολι 1, Βουκσάνοβιτς 1.
Ολυμπιακός (Βλάχος): Φουντούλης 3, Δελακάς 1, Ράτζεν 1, Μαγιαράκ 1, Γούνας 1, Μουρίκης 1.

Βλάχος: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά είχαμε ουσία»

Την ουσία της νίκης και όχι στην εμφάνιση του Ολυμπιακού εστίασε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά το 8-7 των «ερυθρόλευκων» επί της Ραντνίσκι στη Σερβία για την Ευρωλίγκα πόλο των ανδρών.

Βλάχος: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά είχαμε ουσία»
 
Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε πως υπήρξαν οι ευκαιρίες για να προηγηθούν νωρίτερα, αλλά και στην ψυχή των παικτών στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ενώ περιμένει το ματς με την Μπρέσια την τελευταία αγωνιστική, διακρίνοντας μια κούραση στους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά, έτσι όπως εξελίχθηκε, ήταν πολύ ουσιαστικό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στην αρχή για το προβάδισμα, ενώ στο τέλος βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να φτάσουμε στη νίκη, η οποία μας κρατάει "ζωντανούς" και μας ωθεί να δώσουμε τα πάντα στο τελευταίο παιχνίδι στον Πειραιά με την Μπρέσια, περιμένοντας παράλληλα να δούμε τι εξέλιξη θα έχει το άλλο παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σήμερα τους είδα αρκετά κουρασμένους και αυτό είναι φυσιολογικό, αφού οι πιο πολλοί ταξίδεψαν στην Ουγγαρία με την Εθνική ομάδα. Όλη την εβδομάδα αυτή ταξιδεύουν και παίζουν. Δεν ήμασταν "φρέσκοι", αλλά σημασία έχει η νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: