moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Με τη Βουλιαγμένη στον ημιτελικό οι Νέες Γυναίκες

Με τη Βουλιαγμένη στον ημιτελικό οι Νέες Γυναίκες

 
Οι ερυθρόλευκες προκρίθηκαν εύκολα στον ημιτελικό της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.
Την πρόκρισή στον ημιτελικό της τελικής φάσης του πρωταθλήματος σημείωσαν οι Νέες Γυναίκες του Ολυμπιακού που πέρασαν εύκολα τη φάση των ομίλων με απόλυτο νικών.
Το Σάββατο το πρωί επικράτησαν άνευ αγώνα του Ηρακλή ο οποίος δεν προσήλθε να αγωνιστεί και το βράδυ νίκησαν δια.. περιπάτου τον Ιωνικό με το ευρύ 1-15 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Έτσι εξασφάλισαν πανηγυρικά την πρόκριση στον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 11:00 τη Βουλιαγμένη στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Στόχος για την ομάδα του Γιάννη Μπενόπουλου είναι η πρόκριση στον μεγάλο τελικό ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18:30 στο Κολυμβητήριο του Αλίμου με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού του άλλου ημιτελικού μεταξύ της Γλυφάδας και του Ρεθύμνου.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 0-2, 0-4, 1-3.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Ιωνικό: Πουλοπούλου, Στ. Εξαρχάκου 2, Π. Νίνου 2, Φουντωτού 2, Ψάρου 2, Σαβ. Εξαρχάκου 1, Τ. Μπαξεβανάκη 1, Α. Μπαξεβανάκη 1, Σαφέτη 1, Βιτσακτσή 1, Μιχαηλίδου 1, Ε. Νίνου, Φερμάνη, Χούχουλη, Δόριζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: