moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Παπαθεοδώρου:Ο Ολυμπιακος ειναι το προβλημα σε αυτην την χωρα παει και τελειωσε..

Παπαθεοδώρου:Ο Ολυμπιακος ειναι το προβλημα σε αυτην την χωρα παει και τελειωσε..

Ο Πρασινοφρουρος Βασίλης Παπαθεοδώρου γράφει για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού που χάνει (λεει) το δίκιο του όταν-έστω και για διαφορετικούς λόγους- υπάρχει ταύτιση με την θέση του Ολυμπιακού.

ΔΕ ΘΑΠΡΕΠΕ Ε? ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΒΡΙΖΕ... ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ

Και επειδη μιλαω παντα με στοιχεια κυριε ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΜΟΥ...ΙΔΟΥ
Ανακοίνωση Παναθηναϊκού κατά Γκιρτζίκη και Αρετόπουλου
Ιδου και η απαλαγη σου κυριε Αλαφουζο
Απαλλάχθηκε ο Παναθηναϊκός για την ανακοίνωση κατά Γκιρτζίκη

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ?ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ Ε?

Έχει πολλές παραμέτρους η υπόθεση grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και πραγματικά είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να αναλύσει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γίνει. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι ένα πιθανό grexit θα αποτελέσει πρόβλημα για ό,τι υγιές υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο ή γύρω από αυτό. Είτε αυτό αφορά ποδοσφαιρικούς οργανισμούς, είτε media, είτε τους λίγους φιλάθλους που έχουν μείνει.

ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ε?

Ο Παναθηναϊκός, εξετάζοντας τη δική του περίπτωση, βγήκε απέναντι στον Κοντονή και την πιθανότητα να μείνουν οι ελληνικές ομάδες εκτός Ευρώπης. Γιατί; Διότι εκτιμά πως ο Ολυμπιακός πρέπει να τιμωρηθεί, ο Ολυμπιακός είναι το πρόβλημα και ένα πιθανό grexit θα διώξει τα καλά περιουσιακά ποδοσφαιρικά του στοιχεία και ταυτόχρονα θα αποτελέσει τροχοπέδη για τους ξένους που θέλει να φέρει αυτό το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ανοιδοκόμησής του και είναι προφανές ότι ανησυχεί τον Αλαφούζο η πιθανή επιστροφή της ΠΑΕ στο 2011.
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ Ε? ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ? ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΡΔΕΛΑ?ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ?
Και συνεχιζει...
Στη ζωή όμως, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Ο Αλαφούζος πράγματι έχει βγει μπροστά και πολεμά τη διαφθορά με προσωπικό κόστος. Κάτι που δεν τόλμησε να κάνει ούτε ο Βαρδινογιάννης παρ΄ ότι ήταν παντοδύναμος. Κι ίσως είναι μετά την επιχείρηση εξυγίανσης του Παναθηναϊκού η σημαντικότερη προσφορά του στον σύλλογο. Η ανάδειξη και η προβολή των κυκλωμάτων που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο αποτελεί αληθινή υπηρεσία διότι όσοι είναι στο σκοτάδι φοβούνται μόνο το φως.
ΕΤΣΙ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗ ΣΟΥ ....
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟMEDIA ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ...ΕΣΥ,Ο ΣΑΓΩΝΙΑΣ Ο ΒΑΖΕΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΖΕΛΟΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ?ΠΟΙΟΣ ΤΑΧΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ..? ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..

Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά. Δείτε ποιοι φωνάζουν και δεν θέλουν να πειραχθεί ούτε... τρίχα από το σημερινό ποδόσφαιρο. Βλέπετε ποιες ομάδες έχουν κουρνιάξει; Βλέπετε ποιοι παράγοντες ζητάνε να μην αλλάξει τίποτα; Μήπως δεν παρακολουθείτε ποια media προτάσσουν τις υποθέσεις διαφθοράς και ποια τις θάβουν; Στο σύστημα συμμετέχουν όλοι.

Κι ο Παναθηναϊκός τι κάνει; Βγάζει ανακοίνωση που στον επίλογο της η θέση του είναι κοινή με αυτή του Ολυμπιακού! Ναι, για διαφορετικούς λόγους και με διαφορετικά κίνητρα. Κι έχει απόλυτο δίκιο να μη θέλει να καεί μαζί με τα ξερά. Θύτης και θύμα στο ίδιο καζάνι, ακούγεται και είναι λίγο βαρύ.
ΘΥΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ?

ΠΕΣΤΟ ΡΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΟΙΧΤΑ  ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ? ΚΟΤΕΥΕΙΣ?ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΜΑΓΚΑ,ΑΝΤΕ ΝΤΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ...

Στο τέλος όμως, έχει την ίδια άποψη με τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό που θέλει να συνεχίσει το έργο να πηγαίνει όπως σήμερα. Τα εξαπτέρυγα εξαπολύουν καθημερινά επιθέσεις πετώντας λάσπη στον Κοντονή με το... πρόσχημα ότι θα καταστραφεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το... ποιο; Ό,τι πιο σιχαμένο υπάρχει σήμερα στην ελληνική κοινωνία είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάποτε λέγαμε για την εφορία και τις δημόσιες υπηρεσίες, σήμερα είναι το ποδόσφαιρο. Ακόμα και οι πολιτικοί μοιάζουν με οσίες παρθένες μπροστά στους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους τσάτσους τους.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΠΕΣ?
ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΒΑΖΕΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΛ ΚΛΠ...
ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΚΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΡΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΑΝΕΙΟ 36.000.000 ΕΥΡΩ? ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Ε?
ΟΧΙ...ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ?


Μια στιγμή όμως, διότι δεν φτάσαμε στο πιο ουσιαστικό λάθος της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού. Από που κι ως που προκύπτει πρόθεση του Κοντονή να βγουν οι ελληνικές ομάδες από το διεθνές ποδόσφαιρο; Ο υπουργός ζητά το τέλος του αυτοδιοίκητου. Να σταματήσουν να λειτουργούν ανεξέλεγκτα. Μπορεί να έχει κόστος;

Μπορεί! Αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση. Ο Κοντονής επανέλαβε σήμερα πως «Εγώ δεν έχω γίνει αποδέκτης τέτοιων απόψεων και δεν μπορώ να πω κάτι σε αυτή την κατεύθυνση.

Όσοι τα λένε ή ξέρουν κάτι παραπάνω από τον Υφυπουργό Αθλητισμού ή τα φαντάζονται. Γιατί να τεθούν εκτός οι ομάδες, επειδή η κυβέρνηση εξυγιάνει το ποδόσφαιρο; Εκτός αν θέλουν να μας πούνε η UEFA και η FIFA πως θέλουν το καθεστώς σαπίλας».

ΑΑΑ..ΜΑΛΙΣΤΑ..ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ,ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΓ.ΤΗΣ FIFA-UEFA  ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ?
«Δεν έχω γίνει δέκτης απειλών…»
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΕΠΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ Ο ΑΦΕΝΤΙΚΟΥΛΗΣ ΣΟΥ  ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...
Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για το νομοσχέδιο

Πρέπει να κατηγορούμε την κυβέρνηση που θέλει να πάρει σκληρά μέτρα (αλλά μέτρα!) ή την UEFA αν προτιμά το βρώμικο αυτοδιοίκητο από τις καθαρές λύσεις, δηλαδή κανονικούς δικαστές μια ΕΠΟ μη ελεγχόμενη από εξωγενείς παράγοντες;

Ο Παναθηναϊκός χάνει το δίκιο του υποστηρίζοντας κάτι που αποτελεί φόβο μόνο όσων κονομάνε χοντρά από το ποδόσφαιρο. Κανείς δεν θέλει την έξοδο των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη. Ούτε ο Κοντονής, ούτε ο πιο σχιζοφρενής! Θέλουμε καθαρό ποδόσφαιρο όμως.
ΕΕΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ...ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ...ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΛΑΤΙΝΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΣΕ 2.000 ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΤΣΙ? 
ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΑΡΑΓΕ? ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ?
ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ...
ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ...
ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΣΗΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ...

Αν ο Παναθηναϊκός θέλει ας στείλει επιστολή στην UEFA που επιβάλλει καθεστώς διεθνούς δικτατορίας για να κάνουν κουμάντο οι αγαπητικοί της που της χαρίζουν απλόχερα ψήφους. Αυτήν πρέπει να πιέσει για πάρει δραστικές αποφάσεις, αυτή είναι συνυπεύθυνη για το σκάνδαλο διαρκείας που συντελείται εδώ και δεκαετίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε σημείο ύποπτο για τις σχέσεις της. Όχι οι νόμοι του Κοντονή.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ....
Η  UEFA ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΟΧΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?
ΚΟΤΖΑΜ ΠΛΑΤΙΝΙ,ΚΟΤΖΑΜ ΟΥΕΦΑ,ΚΟΤΖΑΜ ΦΙΦΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ,ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΤΣΙ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ? 
ΕΕΕΛΕΟΟΟΣ ΡΕ...
Η UEFA ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ?
ΤΙ ΡΩΤΑΩ? Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ...
 ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΗΡΩΑΣ Ε? ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΓΑΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΙΝΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΦΙΦΑ?
ΕΝΤΑΞΕΙ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ...
Ρε σεις εχετε χασει αυγα και Πασχαλια ρεεεε...
Δυστυχως υπαρχουν και μαλακισμενα που δεν εχουν γνωσεις αθλητικες φρεσκαδουρα,πιτσιρικαδες που αυτα που γραφεις τα πιστευουν ρε ΒΑΖΕΛΟΦΡΟΥΡΕ...Μην βλεπεις εμεις που σε εχουμε μαθε εδω και χρονια απο τα εμετικα σου γραπτα.
Δυστυχως βαζελοκαλαμαραδες σαν εσενα δημιουργουν το μισος και την διχονοια με αηδιαστικα ακαφρογραφηματα σαν αυτο με τις προσεγμενες λεξεις και προτασεις που το καθε μαλακισμενο αφου εχει πιει τον μπαφο του η την μπυριτσα του λεει...να ρε αυτη  ειναι αληθεια ...ετσι και βρω γαυρο τον σκοτωσα...
ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ.....μονο αυτα εχω να σου πω σε σενα και σε ολους σαν εσενα.
Κατι τετοιοι σαν εσενα εχουν οδηγησει βλαχαντερα βαζελους απο την Βορεια Ελλαδα να το παιζουν χουλιγκανοι  και μεσα απο ενα ραδιο να βριζουν νεκρους,τους νεκρους του Ολυμπιακου γιατι καποιοι σαν εσενα εχουν σπειρει το μισος και την διχονοια κατα παραγγελια και κατεντολην.

Αν ημουν εγω ο Υπουργος και οχι ο βαζελας υπουργουλης σας κατι σαν εσενα θα ειχα κλεισει πρωτους στην φυλακη
Ετσι για να βλεπει και ο κοσμακης γενικα τα γραπτα σου...βαζω τα πιο προσφατα με τα καλα λογια σου για τον Ολυμπιακο.

Παω να ξερασω,δεν αντεχω αλλο.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: