moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Πρώτη θέση στο Γαλάτσι για την Κ-14

Πρώτη θέση στο Γαλάτσι για την Κ-14


Η ομάδα Κ-14 του Ολυμπιακού κέρδισε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στον τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Γαλατσίου. 
 Τέταρτη θέση για την Κ-10.
Την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε και φέτος ο ΠΑΣ Γαλατσίου κατέλαβε η Κ-14 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.
Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Τοπολιάτη κέρδισαν με 4-0 στον τελικό τον ΠΑΣ Γιάννινα και ανέβηκαν στον ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στην πορεία προς την κούπα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γαλατσίου, με 1-0 του Κενταύρου και με 1-0 του Άτλα Κυψέλης.
Ο Νίκος Σφύρλας ψηφίστηκε πολυτιμότερος τερματοφύλακας του τουρνουά και ο Γιώργος Φέκας καλύτερος ποδοσφαιριστής! Στον μεγάλο τελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα σκόραραν οι: Μούντριχας, Κολινιάτης, Καβαλάρης, Τασιάς.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, δήλωσε μετά από την ολοκλήρωση των αγώνων: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις εμφανίσεις τους. Ανταποκρίθηκαν με μεγάλη επιτυχία σε ένα πρόγραμμα με συνεχείς αγώνες και πιστεύω πως άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. Όλο το χρόνο δουλεύουμε με στόχο την εξέλιξη αυτών των παιδιών. Η δουλειά στον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί αφού θέλουμε να στελεχώσουν τα μεγαλύτερα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας. Σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση μαθαίνεις νέα πράγματα και πρέπει να δουλεύεις σκληρά και αδιάκοπα για να προχωράς. Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για το επίπεδο των αγώνων, αφού οι τοπικές ομάδες που συμμετείχαν έδειξαν πολύ καλά στοιχεία".

Η σύνθεση της ομάδας του Ολυμπιακού: Βεζύρης, Σφύρλας, Ντάκα, Καλιμούκος, Γκούλιας, Τασιάς, Λαζάρου, Μποσκουϊδης, Ζυμπίδης, Μαρτίνης, Γλυνός, Μιχαλακέλης, Χρυσικός, Τσέργας, Φέκας, Ντρούγκας, Βοϊδονικόλας, Γεωργαντής, Κουλουριώτης, Κολλινιάτης, Βλάχος, Καβαλάρης, Τσακίρης Γ., Ρουκουνάκης, Τσακίρης Ν.

Στο ίδιο τουρνουά συμμετείχε και η Κ-10 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, η οποία κατέλαβε την 4η θέση.
 Η ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη, που έπαιξε κόντρα σε συγκροτήματα με μεγαλύτερους (κατά ένα χρόνο) σε ηλικία παίκτες, έφτασε στον μικρό τελικό όπου και έχασε με 2-0 από την Ακαδημία Λάκη.

Στην πορεία της κέρδισε με 6-0 την Κορωνίδα, την ΑΕΚ, ενώ έχασε από τον Πανελλήνιο με 2-1. Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Ιάκωβος Χατζηράπτης, δήλωσε: "Τα παιδιά έδειξαν καλά στοιχεία. Πάλεψαν κόντρα σε αθλητές μεγαλύτερους σε ηλικία και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση τους, Κέρδισαν πολλά από αυτούς τους αγώνες".

Η σύνθεση της Κ-10: Στρατούρης, Βασιλάκος, Γεωργάτος, Παρασκευάς, Καραμπάγιας, Μπουμπουλίμας, Γεωργούλιας, Διαμαντόπουλος, Μελαδάκης, Φουστέρης,  Τουλγέρογλου, Παπαζαχαρίου, Τόλι, Δρόσος, Μαντζουράτος, Καστόρας, Λεγάκης, Μπατσιάκος, Ρουμελιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: