moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Στον τελικό με τον ΠΑΟΚ η Κ-13

Στον τελικό με τον ΠΑΟΚ η Κ-13

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 την Μπεσίκτας στον ημιτελικό και παίζει την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στον τελικό.
Στον τελικό του "Rodos Kinghts Cup" προκρίθηκε η Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή μετά από έναν συγκλονιστικό και πολύ δυνατό τελικό που φιλοξενήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Ρόδο κέρδισε με 2-1 στα πέναλτι την Μπεσίκτας και θα διεκδικήσει το πρωί (11:00) της Κυριακής την κούπα από τον ΠΑΟΚ!

Μετά από την λήξη της κανονικής διάρκειας οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τον Ολυμπιακό να χάνει μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη αφού ο Σουρλής δεν ευστόχησε σε πέναλτι. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι (3 χτυπήματα κάθε ομάδα) και εκεί ο Ολυμπιακός με δυο εύστοχα χτυπήματα του Γούλα (1-0) και του Ηλιάδη (2-1) πήρε την πρόκριση. Ο Παπαδόπουλος αστόχησε στο 2ο κατά σειρά πέναλτι.
 Για την ομάδα του Πειραιά αγωνίστηκαν οι: Ηλιάδης, Τζόρβας, Κεραμίδας, Τιμολέων, Θεοδωρόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανετής, Γούλας, Σουρλής, Παπαδόπουλος. Οι Ιακωβίδης και Βουγιουκλάκης εισήλθαν από το πρώτο ημίχρονο στον αγώνα λόγω τραυματισμών βασικών παικτών.

Στον αγώνα με τον οποίο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο κέρδισε με 5-0 τον Αστέρα Παστίδας και κατέλαβε με 3χ3 νίκες την πρώτη θέση!
Τα γκολ στον αγώνα με τον Αστέρα πέτυχαν οι: Κεραμίδας, Ηλιάδης, Πολύδωρος, Τζανετής, Σουρλής. Η βασική σύνθεση της ομάδας του Ολυμπιακού: Παχατούρας, Καψιώτης, Λαζαρίδης, Τσίνα, Θεοδωρόπουλος, Τζανετής, Σουρλής, Ηλιάδης, Μούκα, Κεραμίδας. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν και οι: Πολύδωρος, Γούλας, Τιμολέων, Τζόρβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: