moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ετσι γιορταζει ο Πειραιας για τον Ολυμπιακο του (pics&videos)

Ετσι γιορταζει ο Πειραιας για τον Ολυμπιακο του (pics&videos)



 Ο Πειραιας γιορταζε ολη την ημερα,απο το πρωι με διαφορα event που ειχε προαναγγειλει η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασια με τον Δημο Πειραια και με το Καναλι 1 που φορεσε και αυτο τα ερυθρολευκα γιορτινα του


Animaters με στολες του Ολυμπιακου δημιουργησαν ενα υπεροχο κλιμα στο κεντρο του Πειραια δινοντας ενα εντονο εορταστικο κλιμα στην Πειραικη καθημερινοτητα.
Οταν γιορταζει ο Ολυμπιακος γιορταζει ολοκληρος ο Πειραιας.



Ολα αυτα συνεβησαν το πρωι μεχρι το απογευμα,το βραδυ ειχε ηδη διοργανωθει μια οπαδικη εκδηλωση απο τους μαχιμους οπαδους του Θρυλου.
Μια ανθρώπινη αλυσίδα με βεγγαλικά δημιουργήθηκε από την πλατεία Αλεξάνδρας στην Καστέλλα και σε όλη την ακτή μέχρι την Μαρίνα Ζέας!



Ο λαός του Θρύλου γιόρτασε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τα γενέθλια του Ολυμπιακού, ο οποίος συμπληρωσε την Τρίτη (10/3) 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας.


Ανήμερα της συμπλήρωσης 90 χρόνων ζωής του Ολυμπιακού, περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι κατέκλυσαν την παραλιακή περιοχή της Καστέλλας και της Μαρίνας Ζέας, σχηματίζοντας ένα… δαχτυλίδι, από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέχρι την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη!


Οι φίλοι του Ολυμπιακού άρχισαν συμβολικά να συγκεντρώνονται από τις 19:25, συμβολικά, για τη χρονολογία ίδρυσης του συλλόγου.



 Σιγά-σιγά μαζεύονταν ολοένα και περισσότεροι, με αποτέλεσμα γύρω στις 21:00 να έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 5.000!



Όταν το σύνθημα δόθηκε, άναψαν περιμετρικά της Καστέλλας και της Μαρίνας Ζέας, από την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη μέχρι τα γραφεία της ΠΑΕ, 90 πυρσοί, οι οποίοι φώτισαν όλη την περιοχή!



Μαζί τους άναψαν και εκατοντάδες καπνογόνα, ενώ στον πειραϊκό ουρανό εκτοξεύθηκαν, από δύο σημεία, πολλά πυροτεχνήματα, λευκά και κόκκινα, στα χρώματα του Ολυμπιακού!



Ο κόσμος τραγουδούσε τον ύμνο του Θρύλου, με ένα στόμα, μια φωνή! Τραγούδησαν δυνατά "Ολυμπιακός! Ολυμπιακός!" και "Θρύλε γερά, γερά και χρόνια σου πολλά".



Μαζί με άλλα συνθήματα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν την ιστορική βραδιά ιδιαίτερα θερμή και... απόλυτα Ολυμπιακή!



Η ενέργειά τους δημιούργησε μία υπέροχη ατμόσφαιρα και στα 90ά γενέθλια του Ολυμπιακού έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αγάπης για τον Θρύλο!
 

Βίντεο από τη γιορτή του λαού του Ολυμπιακού:



Δεν υπάρχουν σχόλια: