moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Champions League Preview: Ρεάλ - Σάλκε, Πόρτο - Βασιλεία

Champions League Preview: Ρεάλ - Σάλκε, Πόρτο - Βασιλεία


Η Ρεάλ ψάχνει τόνωση ηθικού με εύκολη πρόκριση επί της Σάλκε στα προημιτελικά του Champions League, ενώ o Πάουλο Σόουζα πάει με την Βασιλεία να γράψει ιστορία στην έδρα της μισητής, Πόρτο. Δείτε στοιχεία και πιθανές 11άδες


 

Μετά τη νίκη της με 2-0 στο Γκέλζενκιρχεν η Ρεάλ αναμένεται να πάρει εύκολα την πρόκριση για τα προημιτελικά κόντρα στην Σάλκε, ενώ αμφίρροπο είναι το Πόρτο - Βασιλεία, έπειτα από το 1-1 στην Ελβετία.


 

Ρεάλ - Σάλκε

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Ρεάλ Μαδρίτης θα προκριθεί στα προημιτελικά για 5η συνεχόμενη χρονιά και συνολικά 32η, ενώ αν η Σάλκε ανατρέψει την ήττα στην Γερμανία με 0-2 θα περάσει στους "8" για 4η φορά στην ιστορία της (1959, 2008, 2012 οι τρεις πρώτες).
Μετά τις αποτυχίες στην Ισπανία με Βιγιαρεάλ και Μπιλμπάο έπεσε από την κορυφή η "βασίλισσα" και ψάχνει... τονωτική ένεση εκ νέου από το Champions League.
Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε στην συνέντευξη τύπου πως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά θα είναι ξανά στην 11άδα και στις ίδιες θέσεις. Ξεκαθάρισε επίσης πως βασικός δεν θα είναι ο Μάρτιν Έντεγκααρντ, αλλά ανέφερε πως πηγαίνει πολύ καλά.
Χάμες Ροντρίγκες και Σέρχιο Ράμος είναι τραυματίες, ενώ εκτός από τον τιμωρημένο, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο θα στερηθεί τους τραυματίες, Φέρμαν, Κολάσινατς, Ντράξλερ, Κίρχοφ, Φαρφάν, Ομπάσι και Γκίφερ (αμφίβολος ο Ομπάσι).
Οι πιθανές 11άδες
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Λούκας Σίλβα, Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΣΑΛΚΕ: Βέλενροϊτερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Ουτσίντα, Νόιστεντερ, Μπαρνέτα, Μάιερ, Τσουπό-Μοτίνγκ, Χούντελααρ.


 

Πόρτο - Βασιλεία

Στην 3η της συμμετοχή στους "16" η Βασιλεία ψάχνει την πρώτη της πρόκριση στα προημιτελικά και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση στο "Ντραγκάο" (1-1 το ματς στην Ελβετία).
Πρόσπωπο του αγώνα ο Πορτογάλος προπονητής της, Πάουλο Σόουζα, ο οποίος ως παίκτης των Μπενφίκα (7), Σπόρτινγκ (4) και Παναθηναϊκου (1) έχει παίξει 12 φορές κόντρα στην Πόρτο και έχει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες.
Αν η Πόρτο προκριθεί στους "8" της Ευρώπης θα είναι η 8η φορά που θα το καταφέρει, ενώ η τελευταία ήταν την περίοδο 2008-09.
Η μεγάλη απώλεια του ματς είναι για την Πόρτο, καθώς ο Τζούλεν Λοπετέγκι δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τζάκσον Μαρτίνες, λόγω προβλήματος στοους προσαγωγούς.
Από την άλλη, ο Πάουλο Σόουζα δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο, Σούχι και στους τραυματίες, Ντελγάδο, Ιβάνοφ και Τραορέ.
Οι πιθανές 11άδες
ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Αλέξ Σάντρο, Μάικον, Μαρκάνο, Ντανίλο, Καζεμίρο, Έκτορ Ερέρα, Εβάντρο, Μπραχιμί, Τέγιο, Αμπουμπακάρ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Βάλτσικ, Τόλαντ Τζάκα, Σερμ, Σαμουέλ, Σαφάρι, Ελνενί, Φάμπιαν Φράι, Ντέρλις Γκονσάλες, Τζούφι, Γκάσι, Στρέλερ.


 

Οι ρεβάνς των "16":

Τρίτη (10/03)
Ρεάλ - Σάλκε [2-0]
Πόρτο - Βασιλεία [1-1]

Τετάρτη (11/02)
Τσέλσι - Παρί Σεν-Ζερμέν [1-1]
Μπάγερν - Σαχτάρ [0-0]

Τρίτη (17/03)
Ατλέτικο - Λεβερκούζεν [0-1]
Μονακό - Άρσεναλ [3-1]

Τετάρτη (18/03)
Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι [2-1]
Ντόρτμουντ - Γιουβέντους [1-2]

*ώρα έναρξης 21:45 σε όλα τα ματς

Ο πίνακας των σκόρερς

9 γκολ
Λουίζ Αντριάνο (Σαχτάρ)

8 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

6 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)
Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν-Ζερμέν)

5 γκολ
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο)
Μάριο Μάντζουκιτς (Ατλέτικο)

4 γκολ
Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)
Τσίρο Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ)
Νανί (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)
Γιασίν Μπραχιμί (Πόρτο)
Κάρλος Τέβες (Γιουβέντους)

Δεν υπάρχουν σχόλια: