moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

"Σάρωσε" μετάλλια, όρια και ατομικά ρεκόρ ο Παγιαύλας

"Σάρωσε" μετάλλια, όρια και ατομικά ρεκόρ ο Παγιαύλας

Με τρία χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο και πέντε επιτεύξεις ορίων για το Παγκόσμιο του Καζάν, επέστρεψε από την Ιρλανδία ο κολυμβητής του Ολυμπιακού, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος ξένος αθλητής της διοργάνωσης.
Κάτι παραπάνω από εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός του Ισίδωρου Παγιαύλα που έλαβε μέρος στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Λίμερικ της Ιρλανδίας.


Ο κολυμβητής της κατηγορίας Μasters του Ολυμπιακού μετείχε στο "LIMERICK MASTERS IRISH OPEN LONG COURSE CHAMPIONSHIPS" και με τις επιδόσεις του αναδείχθηκε καλύτερος ξένος κολυμβητής της διοργάνωσης.
Ο Ισίδωρος Παγιαύλας σάρωσε τα μετάλλια αφού κατέκτησε τρία χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο και το κυριότερο είναι ότι έπιασε πέντε όρια για το Παγκόσμιο του Καζάν, ενώ πραγματοποίησε και επτά ατομικά ρεκόρ!
 Αναλυτικά οι επιδόσεις του Ισίδωρου Παγιαύλα:

Χρυσά (3): 200μ μικτή ατομική & επίτευξη ορίου για το Παγκόσμιο του Καζάν, 200μ πρόσθιο & επίτευξη ορίου για το Παγκόσμιο του Καζάν , 200μ πεταλούδα.

Ασημένια (2): 400μ ελεύθερο & επίτευξη ορίου για το Παγκόσμιο του Καζάν, 100μ πρόσθιο & επίτευξη ορίου για το Παγκόσμιο του Καζάν.

Χάλκινο (1): 100μ πεταλούδα.

4η θέση: 200μ ελεύθερο & επίτευξη ορίου για το Παγκόσμιο του Καζάν.

Σύνολο 3 χρυσά, 2 ασημένια 1 χάλκινο , 5 όρια για το Παγκόσμιο του Καζάν και 7 ατομικά ρεκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: