moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Με Χάρα και Μποτία…

Με Χάρα και Μποτία…

Η απώλεια του Μήτρογλου (που χάνει και άλλα τρία ματς) οδηγεί τον Περέιρα σε σχήμα με φορ τον Χάρα απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Προβάδισμα σε Μποτία δίνει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Με Χάρα και Μποτία…
Αλλιώς τα σχεδίαζε στο μυαλό του ο Βίτορ Περέιρα κι αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, καθώς είδε δύο βασικότατα στελέχη του Ολυμπιακού να τίθενται νοκ άουτ για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη.

Ο Κώστας Μήτρογλου υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο (σε μια προσπάθεια για σουτ στην προπόνηση) και πέραν από το ντέρμπι θα χάσει και τα ματς με Ξάνθη, Αστέρα και Κέρκυρα, που θα γίνουν όλα στο «Καραϊσκάκη». Νοκ άουτ με αντίστοιχο πρόβλημα τέθηκε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει βασικό φορ τον Φράνκο Χάρα, καθώς δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι του Χόρχε Μπενίτες τον οποίο φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα ο νέος προπονητής. Όσο για τη θέση του δεξιού μπακ, εκεί θα παίξει και πάλι ο Λεάντρο Σαλίνο, που είχε καλύψει το κενό στο πρώτο παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα, ο Αλμπέρτο Μποτία φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Δημήτρη Σιόβα, παρά την σχεδόν τρίμηνη απουσία του, αντί του Φελίπε Σαντάνα. Παράλληλα, παρότι ο Μπάλας Μέγερι έχει παίξει φέτος σε όλα τα ματς του Κυπέλλου, δεν πρέπει να αποκλειστεί παντελώς το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ρομπέρτο.
Για τις άλλες θέσεις, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ο Μαζουακού αριστερό μπακ, οι Μανιάτης και Μιλιβόγεβιτς στον άξονα, οι Ντοσεβί, Τσόρι και Ντουρμάζ μπροστά τους, δίχως να αποκλείεται η έκπληξη με τον Αφελάι.

*Ο Ερίκ Αμπιντάλ βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης τα του νέου του ρόλου στην ομάδα, που θα έχει να κάνει με την προώθηση του brand του Ολυμπιακού παγκοσμίως, αλλά και τη συνεργασία του σε επίπεδο ακαδημιών και όχι μόνο με μεγάλους ξένους συλλόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: