moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η αποστολή με ΑΕΚ

Η αποστολή με ΑΕΚ

pereira-leoforos-pektes

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει ΑΕΚ και μετά το τέλος της ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε την αποστολή. Όπως ήταν αναμενόμενο έμειναν εκτός οι Μήτρογλου , Ελαμπντελαουΐ.  εκτός έμεινε ο Φελίπε Σαντάνα και ο Αυλωνίτης!
Στην προπόνηση οι παίκτες δούλεψαν στην τακτική, ενώ παράλληλα έριξαν το βάρος τους στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Ο κ. Περέιρα δούλεψε πολύ με τους αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές, τόσο στην σωστή αμυντική αντίδρασή τους, όσο και στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού από τα μετόπισθεν. Στο δίτερμα που ακολούθησε δουλεύτηκε πολύ η επιθετική στρατηγική και το πρόγραμμα έκλεισε με στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ).
Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε θεραπεία, ενώ το ίδιο έκανε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ. Ευχάριστα νέα έρχονται από τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος έκανε ατομικό στο γήπεδο, ανεβάζοντας ρυθμό. Κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Γιαννιώτης, ενώ ατομικό έκανε και ο Στρέζος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χάρα, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Μποτία, Μανιάτης, Μαζουακού, Σαλίνο, Ντοσεβί, Κασάμι, Γιαννούλης, Σιόβας, Σάλιακας, Βούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: