moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Το "Κεκλεισμενων των θυρων" δεν προσφερει τιποτε κυριε Κοντονη...

Το "Κεκλεισμενων των θυρων" δεν προσφερει τιποτε κυριε Κοντονη...

Ενταξει...την διακοπη μιας εβδομαδας να την καταλαβω...να ηρεμησουν και τα πνευματα και να δοθει οχρονος να κινηθουν καποιες διαδικασιες παλιες που δεν λειτουργησαν ποτε και να μπουν καποιοι νεοι οροι για το νεο ξεκινημα.
Να γινουν οι επαφες των εμπλεκομενων πλευρων και να συμφωνει εκατερωθεν η νεα συμφωνια για ηρεμο Πρωταθλημα.

Καλη και η φοβερα των οπαδων που εχουν και αυτοι το δικο τπους μεριδιο ευθυνης για οσα εχουν συμβει να μην μπορουν να βλεπουν την αγαπημενη τους ομαδα εφοσον δεν θα υπαρχει διοργανωση.
Ενταξει και με την μετακινηση οπαδων ετσι και αλλιως την εχουμε ολοι μας βιωσει δικαια για αλλους αδικα για τους Ολυμπιακους πανω απολα...Τελος παντων.
Αλλα...
Το "Κεκλεισμενων των θυρων"?Σε τι προσφερει ετουτη την στιγμη?
Τι μπορει να προσφερει? Να δουν οι οπαδοι τις ομαδες τους απο την τηλεοραση? Και αν βρεθουν στις γειτονιες τους στις καφετεριες τι θα γινει? ποιος θα τους μαζεψει?
Εκτος αυτου αυτη η αποφαση δεν συναδει στο να τους δωσεις την ευκαιρια να αποδειξουν οτι καταλαβαν αν οχι ολοι καποιοι απο αυτους οτι πλεον ετσι δεν οδηγει πουθενα.. ετσι και αλλιως ενα τετοιο μετρο δεν περιμενει κανεις οτι θα αποδωσει με την μια.
Και με το που θα ανακοινωθουν και λειτουργησουν τα παλια - νεα μετρα ηλεκτρονικα εισητηρια,καμερες κλπ θα περασει και ενας καιρος για να προσαρμοστουν ολοι ακομα και οι ομαδες για να προετοιμαστουν για ολα αυτα.
Πρεπει λοιπν κυριε Κοντονη να αφηεις τους οπαδους να δουν τις αγαπημενες τους ομαδες για να τους τσεκαρεις κιολας.
Το να τους κοβεις και το γηπεδο δεν ειναι σωστο...και στην τελικη μην πολυπαιζεις και με τα νευρα των οπαδων και απο εκει που φανηκε πως παει κατι να γινει μπορουν να γκρεμιστουν ολα με μεγαλες συνεπειες που θα τα κανουν και χειροτερα απο πριν.
Θελω να πιστευω πως θα αλλαξει αυτη η αποφαση....

Δεν υπάρχουν σχόλια: