moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Χωρίς σύσκεψη με ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ ανακοινώνει ο Κοντονής την απόφασή του

Χωρίς σύσκεψη με ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ ανακοινώνει ο Κοντονής την απόφασή του


 Χωρίς οπαδούς θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν και η 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
 Μέχρι την Πέμπτη θα ανακοινωθεί η απόφαση του Σταύρου Κοντονή για το αν θα ανοίξουν τα γήπεδα ή όχι, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αγωνιστική κεκλεισμένων.

Όλα δείχνουν… κλειστό!

Στο Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων  μπορεί να διαρρέουν πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού περιμένει τις εισηγήσεις της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ προκειμένου να ανακοινώσει την απόφαση του για την επόμενη αγωνιστική, χωρίς να γίνει συνάντηση με ΕΠΟ και Σουπερ Λιγκ, όμως πρόθεση του κ. Κοντονή ήταν  να διεξαχθούν και η 27η αλλά και η 28η αγωνιστική χωρίς κόσμο στις εξέδρες των γηπέδων της Σούπερ Λιγκ.
Η απόφαση του Υφυπουργού  Αθλητισμού θα ανακοινωθεί μάλλον την Τετάρτη το πολυ μεχρι την Πεμπτη με πληροφορίες να αναφέρουν πως ίσως γίνει πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ έτσι ώστε να μην συνδεθεί η απόφαση του με τον προημιτελικό Κυπέλλου.
Θυμίζουμε πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει δώσει εντολή να δώσουν το παρών στο ΟΑΚΑ τρεις παρατηρητές της ΔΕΑΒ, ενώ δεν αποκλείεται η συμπεριφορά των φίλων της ΑΕΚ να παίξει ρόλο και στην απόφαση Κοντονή εφ όσον φυσικά δεν ανακοινωθεί πριν τον αγώνα αλλά γίνει γνωστή το βράδυ της Τετάρτης (11/3) ή το πρωί της Πέμπτης (12/3).

Δεν υπάρχουν σχόλια: