moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Παρτε το Νταμπλ να παρω πίσω το πρόστιμο

Παρτε το Νταμπλ να παρω πίσω το πρόστιμο


Το υψηλό πρόστιμο που έριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες ήταν υψηλό, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο Πρόεδρος θα το πάρει πίσω αν και εφόσον κατακτήσουν το Νταμπλ στην Ελλάδα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ύστερα από τον αυστηρό λόγο του Βαγγέλη Μαρινάκη, ρίχνοντας τους και το μεγάλο πρόστιμο ύψους 500.000 ευρώ, εμπέδωσαν πως θα πρέπει να σοβαρευτούν άμεσα. Κατάλαβαν πως οφείλουν να λειτουργήσουν ως μία γροθιά, βάζοντας κάτω εγωισμούς, τοποθετώντας ως ξεκάθαρη προτεραιότητας τους την ομάδα και την κατάκτηση του Νταμπλ στην Ελλάδα.
Το υψηλό πρόστιμο είναι γεγονός πως θορύβησε, αλλά και... πόνεσε τις "τσέπες" των ποδοσφαιριστών. Ξέρουν και οι ίδιοι όμως πως όχι μόνο δεν έχουν φέρει καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα, αλλά και πως δεν αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, βάσει των δυνατοτήτων τους.

Κάποιοι στη πορεία εφησχάστηκαν, άλλοι χαλάρωσαν, ενώ ορισμένοι έβαλαν το "εγώ" τους πάνω από το "εμείς". Η περίοδος... χάριτος τελείωσε για όλους και από εδώ και πέρα, μέχρι και το τέλος της σεζόν, άπαντες θα κρίνονται αυστηρά.

Το πρόστιμο χαρακτηρίστηκε υψηλό και ορισμένους τους σόκαρε. Κάποιες φορές όμως είναι αναγκαίο ένα σοκ ώστε άπαντες να "ξυπνήσουν" και να συνειδητοποιήσουν το που βρίσκονται. Και αν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανεβάσουν την απόδοση τους, παίρνοντας τις νίκες που θέλουν από εδώ και πέρα, κατακτώντας το Νταμπλ στην Ελλάδα, θεωρείται δεδομένο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάρει πίσω το πρόστιμο. Κάτι παρόμοιο άλλωστε είχε συμβεί και το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: