moving image by marquee html code
Η ερυθρολευκη ενημερωση σας αλλαξε διαδυκτιακη τοποθεσια. Καθημερινη ερυθρολευκη ενημερωση στο νεο και συγχρονο www.piraeusplanet.gr

Προσφατες δημοσιευσεις

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Υποδέχεται την Ορεστιάδα...

Υποδέχεται την Ορεστιάδα...

Στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ που διεξάγεται την Κυριακή (18:00) στο Ρέντη

 
Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Τούμπα και την επικράτηση με 3-1 σετ της ΜΕΝΤ ο Ολυμπιακός ρίχνεται και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος υποδεχόμενος την Κυριακή (1/3) την Ορεστιάδα. Η αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ που θα ξεκινήσει στις 18:00 στο Ρέντη, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

Ο Ολυμπιακός έντεκα μέρες μετά την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, που εξασφάλισε επικρατώντας εκτός έδρας της Ορεστιάδας, αντιμετωπίζει και πάλι την ακριτική ομάδα με μοναδικό στόχο τη 17η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η προετοιμασία των νταμπλούχων ολοκληρώθηκε το Σάββατο και το πρόγραμμα περιλάμβανε βιντεοθεραπεία και προπόνηση.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη την Κυριακή και από κει και πέρα θα προετοιμάζονται για τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με την Κηφισιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το εκτός έδρας παιχνίδι το προσεχές Σάββατο (7/3) για το πρωτάθλημα και αυτό που θα ακολουθήσει μια εβδομάδα αργότερα με την ομάδα των βορείων προαστίων την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει και στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: